Rozmawiamy o evencie Koniec Świata, tak? Bo jeśli tak to faktycznie nie jestem najbystrzejszy...
Widocznie ten wpis Penelopy mnie zbił z tropu...
Cytat:
Każdy gracz będzie musiał ukończyć przygodę „Koniec Świata” tyle razy, ile to możliwe[...]
Wersja do druku
Rozmawiamy o evencie Koniec Świata, tak? Bo jeśli tak to faktycznie nie jestem najbystrzejszy...
Widocznie ten wpis Penelopy mnie zbił z tropu...
Cytat:
Każdy gracz będzie musiał ukończyć przygodę „Koniec Świata” tyle razy, ile to możliwe[...]
"Każdy gracz będzie musiał ukończyć przygodę „Koniec Świata” tyle razy, ile to możliwe, aby uratować świat. [...] Wymagana ilość przygód niezbędnych do ukończenia, aby ocalić świat zależy od liczby aktywnych graczy na całym świecie."
Ja sam zrobiłem Koniec Świata 18 razy do tej chwili, i rozumiem, że wykonałem normę na złote trofeum za 9 osób (18/200% = 9)
Bardzo proszę o podsumowanie - rozliczenie się wydawców gry z tego co napisali - i ujawnienie ilu aktywnych graczy było i ile faktycznie przygód zostało ukończonych.
Proszę o uczciwość względem nas - graczy, bo jesteśmy z wami i bierzemy udział w tych wydarzeniach nie tylko dla nagród, ale z sentymentu do dawnych lepszych czasów w tej grze...
Słaba pamięć w takim razie, bo 'to' jest online od czasów gdy wprowadzono battle.net, czyli troche ponad 2 dekady ;)
Inna sprawa to że na obecnym etapie wchodzić w 'to' to strata czasu, chyba że ktoś lubi być obijanym przez dzieciaki które umieją grać. Taka specyfika gry esportowej.
Szkoda, ze odpowiedni poradnik nie zostal opublikowany. Mysle, ze znalazlyby sie osoby, ktore by odpalaly przygode i wysylaly ten 1 atak, jezeli to byl rzeczywiscie tylko 1 atak. Najwiekszy problem w tej przygodzie to byla liczba obozow do zaatakowania, a co za tym idzie czas jaki trzeba bylo poswiecic na wykonanie jednej przygody.
Ataków musisz puścić tyle ile bossów - 14.
Ktoś mi może racjonalnie wyjaśnić, jaki system BB obrało, że kilka dni temu osiągnięty był poziom srebrny a teraz spadł do brązowego?
Wzieli wartosci z początku eventu, ekstrapolowali do konca i wyszło im ile będzie zrobionych. Oczywiście nikt nie byl na tyle bystry zeby wpasc na to, ze ludzie nie beda tych slabych przygod regularnie robic po nic, w szczegolnosci przed updatem nagrod koncowych, wiec realna liczba robionych na dzien bardzo szybko zmaleje.
,,To już jest koniec, nie ma już nic, Jesteśmy wolni, możemy iść To już jest koniec, możemy iść, Jesteśmy wolni, bo nie ma już nic"
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):)