przecież wczoraj był koniec miesiąca i kwartału, ludziska dostali kasę i premie kwartalne, ciężko jest pracować na kacu
info o odpaleniu gry o 12 to zwykły żart primaaprilisowy
wszystko ruszy najwcześniej jutro rano
Wersja do druku
przecież wczoraj był koniec miesiąca i kwartału, ludziska dostali kasę i premie kwartalne, ciężko jest pracować na kacu
info o odpaleniu gry o 12 to zwykły żart primaaprilisowy
wszystko ruszy najwcześniej jutro rano
a ja oczywiscie wczoraj wlaczylam 1 dzien premki i myslalam ze rano dokoncze przygode, masakra a na 14 do pracy ide ;( poszla premka kolo nosa
"...Przerwa techniczna nadal trwa, prosimy na razie nie logować sie na serwerach gdyż nieodwracalnie znikną młyny wodne i silosy, los weteranów może również być niepewny..."
Teraz maja w Niemczech przerwe obiadowa... od 12.00 - 13.00 , czego chcecie od Nich :D
heh no prima aprillis pełną gęba nawet czat z fejsa sie posypal :D
W ramach protestu ci wszyscy nasi "ulubieni " spamerzy czatów powinni zacząć akcję na niemieckich serwerach... może wtedy ktoś by się zainteresował :/
Też włączyłem premki, mam czas premium i przygodę do skończenia. Miałem nadzieję że od 8.30 zacznę i wszystko zamknę. A tu dupa :D
Spójrzcie na godzinę Waszych postów. Zobaczycie, że chodziło im o godz. 12 czasu forumowego, a więc 13:00 naszego czasu :)
szukaja zagubionych króliczków na wyspie, bo im się nakróliczkowały :)
dzien jak co dzien po konserwie :D