-
Witam,
W dniu dzisiejszym dołączam do Was z problemem "Obszar serwera uszokodzony". Pojawił mi się ten komunikat niedawno. Oczywiście zgłoszenie do Supportu wysłane.
Jak czytam ile czasu to u Was trwa to mnie to przeraża. Mam tylko nadzieję, że nic mi nie przepadnie. Oczywiście brak mozliwości utrzymania gospodarki na należytym poziomie wygeneruje mimo wszystkim straty spore. Event przede mną... shit
AnTurek
-
Mam ten sam problem od wczoraj nie mogę wejść na server i wyświetla mi się taki właśnie komunikat ...
-
Chomisiulek, pisałeś do Supportu? Otrzymałeś jakąś odpowiedź?
-
XAAR szkoda że ciągle nie można się logować z uszkodzonymi obszarami serwerów i niebieskimi ekranami - szkoda że ciągle support już 8 dzień nie odpisuje u mnie przynajmniej (znam dłuższe przypadki) na zgłoszone tickety.... po co każesz pisać do supportu w razie problemów (chociażby ostatnia notka o super nowościach i ściąganych serwerach które jeszcze nie dojechały a już są instalowane - tak wnioskuję z treści) jak support nie odpisuje !
CO SIĘ DZIEJE ? MACIE STARYCH GRACZY DALEKO W NOSIE !
-
Niestety maciek, ale tak jest. Ja już 6 dzień mam ten problem i nie mogę się zalogować. Liczą na to, że przyjdą nowi gracze, którzy będą kupować klejnoty do rozwoju, a starzy gracze już nie muszą zapychać im serwerów. Support mi odpowiedział ze dwa razy na kilka moich maili do nich takimi samymi wiadomościami - "pragnę zapewnić, iż dział techniczny, który jest właściwy do analizy problemów zaistniałych w grze i wprowadzania zmian, kontynuuje prace nad poprawą zarówno jakości, jak i stabilnosci gry." co dla mnie jest informacja ogólnikowa i nie rozwiązuje naszego problemu. Brak słów na ich podejście.
-
niestety dziś dopadł mnie ten sam problem.... czy jakieś działanie zostały podjęte w celu naprawienia tego problemu ?? bo jak na razie to na forum nie widzę żeby pisali co jest ta przyczyną i kiedy to zrobią. Takie rzeczy powinny być naprawione w pierwszej kolejności a nie zajmowanie się eventami...
-
od 19 tego m-ca mam ten komunikat. suport dwa razy odpisał że pracują nad tym.i tyle.to może trwać długo.
-
No to nieźle, już 10 dni z tym problemem się borykasz. Nie pocieszyłeś mnie. Jestem maksymalnie wkurzony, bo gospodarka stanie po 24 h. Nawet inni nie mogą wejść na moją wyspę. A tu jeszcze event świąteczny, dobrze, że został przeniesiony. Oby tylko z naszymi kontami nic się nie stało, bo zainwestowałem sporo kasy.
-
8 dzień to samo , zero odpowiedzi z supportu
-
witajcie w klubie - 9 dzień - zero odpowiedzi - support nie reaguje... pracujecie pełną parą widzę.... żenada