Chciałbym pływający dom, ponieważ mam na wyspie duży przyrost naturalny.
Wersja do druku
Chciałbym pływający dom, ponieważ mam na wyspie duży przyrost naturalny.
Moim osadnikom brakuje miejsca, więc prosiłbym o pływający dom :)
Chciałbym wesołego Ginekologa:) - ups nie ma takiego - to w zastępstwie może być wesoły geolog. A dlaczego? bo nie ma ginekologa :)
moi osadnicy bardzo się kochają i perspektywa dostania 500 +, to skutkuje to dużym przyrostem naturalnym - potrzebny pływający dom
Moi geolodzy nie mają przy piwie z kim pogadać same smutasy dlatego dajcie mi wesołego geologa
chcialbym pływajacy dom, poniewaz moi osadnicy chca sie nauczyc plywać
Chcialbym plywajacy dom,poniewaz kupilem nufke gondole i niemam jej gdzie parkowac :)
chciałbym akt własności domu - mieszkańców wciąż mało ...
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ na mojej wyspie mieszkają sami weseli ludzie :)
brak mi domka plywajocego
mili do mnie przybedo gosce
chetnie zalicze przygode z nimi
dzieki
milej gierki
chciałabym wesołego geologa bo jest wesoły
Chciałabym szalonego królika, gdyż uwielbiam durnostojki!
chciałbym pływający dom, ponieważ osadnicy nie mają gdzie mieszkać
Poprosze o wesołego geologa .Moja wesoła gromadkaciągle się bawi i niema kto pracować :)
ja poprosze o wesolego geologa
będę oryginalny i poproszę o... wesołego geologa
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę aby wszyscy geolodzy byli weseli.
Chciałbym Wesołego Geologa ,ponieważ dobrze pracuje i jest wesoły.
Chciałbym wesołego geologa ponieważ potrzebny jest ktoś do rozbawienia całego towarzystwa
Proszę o wesołego geologa, bo mam mało czasu na grę i potrzebuję wsparcia :)
Chciałbym wesołego geologa ponieważ moi geologowie potrzebują towarzystwa
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ smutasy moje długo i bez uśmiechu szukają.
Chciałabym pływający dom ponieważ nie mam już miejsca na wyspie a trzeba powiększać rodzinę osadników.:)
Studnio, studnio powiedz przecie, że najlepszy wesoły geolog na śiwiecie, i o niego poproszę :)
Studnio słyszysz??:)
Pływające domy są fantastyczne i dlatego jeden mógłby dryfować wokół mojej wyspy:))
Bardzo proszę o pływający domek. Dzięki 500+ ludków przybywa i nie mają gdzie mieszkać :)
Chciałbym Pakiet Medyczny bo zdrowie trzeba podreperować po 5 latach grania :)
Studnia pomieści jeszcze więcej Waszych życzeń!
chciałbym "recepturę: grillowany stek", ponieważ chciałbym wreszcie móc wytwarzać te premie
:)
Dzień dobry zaczarowana studnio, chciałbym wesołego geologa, bo ten co dla mnie szuka jest samotny :)
bardzo chcialbym niewyczerpana kopalnie miedzi, poniewaz wiecznie brakuje mi miedzi :)
Król zarządził budowę pomniku dawnych bohaterów którzy zginęli w walce. Potrzebne surowce da się zdobyć samemu, ale potrzeba mi architektów. Jedyny na to sposób to zbudować niewyczerpalną kopalnię miedzi, która przyciągnie specjalistów z całego królestwa. Rzucam więc miedzianą monetę w głąb studni życzeń, patrzę w niebo i... tak tego mi potrzeba...
Chciałbym dom na wodzie ponieważ liczę na wzrost jego ceny w przyszłości :)
chciałabym wesołego geologa... bo radośniej będzie na wyspie
:Chciałbym pakiet medyczny-bo moi generałowie chorują na grypę :(
Tajemnicza życzeń studnio,
o cóż prosić? wybrać trudno.
Z licznych opcji chciałbym wiśnię,
ponieważ o niej ciągle myślę,
z wiśnią nigdy nie jest nudno.
Witam!
Widzę piękne wiersze. Zapraszam do działu "Twórczość graczy". :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Moi geolodzy są jacyś tacy smutni przez co są mało wydajni, Wiemy wszyscy jak ważna jest dobra atmosfera w pracy. Dlatego prosze o Wesołego geologa. Wierzę że on swoim humorem i entuzjazmem "zarazi" pozostałych.
chciałbym wesołego geologa, ponieważ gromadka moich geologów jest smutna