a ja 300 postów, a jest ponad 600 :)
Wersja do druku
a ja 300 postów, a jest ponad 600 :)
niech stworza nowego przeciwnika :
ADMINISTRACJA TSO:
-inicjatywa : upor i glupota od poczatku
-obrazenia: calkowita destrukcja (psychiczna) , ogolne zniechecenie
(olewaja zgloszenia graczy o bledach)
:)
to by pewnie forum wyłączył ^^
Konserwacja miała się skończyć o 8:45 ,a jest 11:50 a serwer nadal jest niedostępny
ja chcę grać :P
godzina 11.48 gra nadal niedostępna. Serwer Dolina Odkrywców
Dadzą nam pewnie za to utrudnienie jakieś surowce albo premie w wiadomości, tak na otarcie łez :))
Piękny obrazek
http://i311.photobucket.com/albums/k...ps99b0d42b.jpg
Zaraz dostaniemy info że konserwa nadal trwa ^^
jakby latających dali to fajnie by było bo miennica potrzebuje :P
nieeee
na Anioł Pański czyli o 12:00 puszcza serwery:P
witajcie!
mogliby przynajmniej cos napisac - co sie dzieje >))
kiedyś dawali fajne prezenty ;D to kosze egzo to latające i nie trzeba było na handlu kupować ^^ :>
prawie południe...a tu dalej lipa.....
no wkoncu dziala super i do tego jeszcze dali 200 diametow no postarali sie
Śmieszne to jest i tyle, ale cóż jak zawsze przepływ informacji jest słaby jak nie w ogl żaden. 3h poślizgu, hmm ciekawe czym rzucą w nagrodę za przedłużoną konserwę pewnie jak zawsze ochłapem, który niby ma nam zrekompensować straty hahahaha
chyba sie drzemne
godzina mineła a żadnego info nie podali ,czyli mają na daleko daleko i tyle lub juz prawie gotowe i temu .....
Zróbcie OPEN SOURCE z settlersów! Zamiast rozwijać grę tanimi siłami w Azji czego konsekwncje widzimy na co dzień, pozwólcie pasjonatom naprawiać błędy gry i ją rozwijać - za darmo!
Godzina 11.50 a server nadal niedostępny :)
Ktoś tu jest bardzo niesłowny :)
a ja do pracy musze leciec i co moje kopalnie dopiero jutro odwiedze i naprewno bedzie po nich jak tak mozna
która jest u was godzina?
Aktualizacja #4 (11:52):
Konserwacja na serwerach 2-7 nadal trwa, niestety nadal nie dysponuję godziną zakończenia prac technicznych. Mogę natomiast obiecać, że gracze z serwerów 2-7 otrzymają mały prezent za przedłużoną konserwację.
Się uśmiałem do łez :)
Konserwacja na serwerach 2-7 nadal trwa, niestety nadal nie dysponuję godziną zakończenia prac technicznych. Mogę natomiast obiecać, że gracze z serwerów 2-7 otrzymają mały prezent za przedłużoną konserwację.
BB_xaar
BB_xaar
hahahaha kombinuja klauna do tych balonikow,zeby weselej bylo:P
Problem w tym,ze ow klaun poszedl na porterka i troche mu sie zeszlo:D
Też się dopisze.
Super mamy gwarancje prezentu...
Po co mi kolejny koszyk egzo to ja nie wiem
ja chętnie im dam mały prezent, żeby się tylko wyrabiali w obiecanych godzinach :D
ja tez to było ze 20 lat temu