Ostatni raz tu jestem. Bywało "ciekawie" ale nigdy aż tak. Czara goryczy się przelała. Bye xxar
Wersja do druku
Ostatni raz tu jestem. Bywało "ciekawie" ale nigdy aż tak. Czara goryczy się przelała. Bye xxar
A BB wzięło się już za anno online, już jest zamknięta wersja beta. CO z settlersami ? Mało macie tutaj pracy , żeby to wszystko usprawnić ? Lepiej następny ochłap puścić aby bandta małolatów wydawała tylko kase abyście mogli zarobić.
720, a byłam już ok 200 .........mocno zastanawiam się, czy ta gra ma sens.
Świetnie to wszystko opisałeś, ale obawiam się, że oni nie czytają tego forum.
Newton widząc pracę Ubisoftu rzekłby; "Wspaniała praca, tego właśnie oczekiwałem"... A potem wróciłby do partii szachów z Bogiem (to takie moje przemyślenia).
Nie opłaca zaczynać się teraz Anno, to jest beta... a gdy wejdzie pełna wersja to i tak nastąpi restart. Co do setków, to niestety ale nie mam słów;)
No masakra z tym logowaniem!!!!
Tą grę można zglosic na Policje. Jesli ktoś kupił klejnoty za piniądze i nie może ich używać jest to przestępstwo :)
Chcesz herbatki na uspokojenie, ja tu czytam ludzi i śmieje się, bo wiem co zrobi xxar jak to zobaczy ;) Przyłącz się, wyżyj trochę tu na forum, a potem zapomnij że Ci to mówiłem ;p
a co jak ktos zaczął przygode i nie skończył a chwila i czasu koniec- NIE CHCE KOSZA !!!!
forum.thesettlersonline.pl/threads/28791-Sugestia-Rekompensaty/page3 - zapraszamy tutaj ;D
Mam jedno zasadnicze pytanie czy da się już zalogować i normalnie grać bo nie wiem czy opłaca się czekać ?
To juz lekka przesada zeby zrobic 3 konserwacje i tak nadal polowa rzeczy nie dziala.Czaty skacza jak glupie,generalowie nie wracaja,o kolejce logowania nie wspomne:mad:czy naprawde nie mozna cos z tym zrobic?Zrobcie konserwacje 12 godzinna i moze wtedy sie wam uda:D
I nie piszcie ze wiecie o tych problemach i ze sie staracie sie cos z tym zrobic bo od kilku miesiecy tak piszecie.
serdecznie pozdrawiam Mariuszka928
ps.dobrze ze chociaz nie banujecie nas ze pomylki zwiazane z przeskakujacymi czatami:p
1 Kolejka logowania jest zabezpieczeniem serwera przed przeciążeniem, została wprowadzona jakieś pół roku temu.
6. To nie powód do niewykonania przygody, bloki są opcjonalne i nie były projektowane, jest to wymysł graczy.
7. Ze względu na ten błąd moderatorzy inaczej spoglądają na czat, zazwyczaj problem polega na tym ze gracze wysyłają linki i przeklinają.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
No cóż Nowy Świat też padł :/ 861 ludzi czeka :P I się nie doczeka mam nadzieje że nie dostane znowu kosza :/ Mam ich już ze 30 i ceny spadają na łeb ... Może jutro będzie lepiej ... tyle osób się rzuciło na cztery wiatry że serwery padają .. he he he
Mod_Zakręcony Ty w ogóle wiesz o czym mówimy?:D Bo wiemy że kolejka była, ale czy czekało się od 1 do 8godz na wejście do gry, a po drugie kto przeklina i po ostatnie, czy twoja wypowiedź coś wniosła? Bo mnie przykuł uwagę tylko twój fajny zielony nick;p
MOD chyba masz racje jestes ZAKRĘCONY:).....kolejka logowania w ktorej pokazuje ze zaloguje mnie za 2h ??? żenada!!!
Jesli Bloki sa opcjonalne to nie znaczy ze z powodu zle funkcjonujacej gry maja nie pomóc w ukonczeniu przygód a teraz są przeszkodą ...generał zamiast iść to skacze na tym swoim kucyku.
oraz to ze wzgledu na przeskakiwanie czatu Ci ludzie dostaja bany!.
SSivy, Ubisoft dokonało tego co uważano za niemożliwe, stworzyło podróże w czasie, ale niestety nie przeczytali instrukcji :>
ja juz od kilku dni:(
Sądami nie groź proszę bo przegrasz przeczytałeś w ogóle regulamin gry kiedyś ... Omg ... Pieniądze przeznaczyłeś na dalszy rozwój gry to że nie działa jest spowodowane przeciążeniami serwerów co jest logiczne ...
Zanim będziesz groził sądem :
Przeczytaj regulamin gry
Przeczytaj regulamin płatności
A teraz możesz szukać dziury ... nie znajdziesz jest to tak zrobione aby nie było ... wyobraź sobie że niektórzy udzie na tym żyją :) Wynajdywaniu luk w prawie i błędach ... a od tak wielkiej firmy jak Ubisoft to byś wyciągnął tyle że Lotto by się wydało śmieszne ;)
To jest pikus ja bylem 1785 w kolejce i czekalem ponad 2 godziny co dla mnie jest jak lecenie w kulki z nami graczami oby to zostalo rozwiazane
Powodzenia w rozprawie, po pierwsze większość internatów nie czyta regulaminów gry zanim nie dostaną kar (np. upomnień, banów itp.). Kolejny 166z 678 i jakoś to idzie... :)
ja próbuję już drugi dzień na nowej ziemi i nic co jest ? Ale mi to konserwacja
Ja 15 min juz sie loguję ale jest 35 i 3:45 min :) jest nadzieja. Widzicie jednak to nie tylko kolonia ma problem ale także inne serwery są nim dotknięte,
ale bajzel ja nie mogę
Proszę o odpowiedź kogoś z BB czy będzie znowu można grać bo jak ma być tak jak w tej chwili to ja dziękuję zmieniam grę :cool:
O nie, Ubiosft uciszył wszystkich graczy... Ale mnie nie wezmą żywcem, po moim trupie :p
99 z 665, teraz trzeba się zastanowić co jutro napisać do supportu i "okrzyczeć" ich za nieudolność;)
przegięcie :D
Wow 63 strony, to i ja sobie ponarzekam trochę :D
Ajutro bedzie przerwa techniczna i natym sie skonczy ta gra
Spoooooko, ja już się loguję od 16 i się nie da :D
Jutro to KONIEC ŚWIATA I GRY SETTLERS online
z 45 sek robi się 30 minut
a miech się kończy może garaż w końcu pomaluje :)