"Nic się nie stało...Polacy nic się nie stało..." :D
Wersja do druku
"Nic się nie stało...Polacy nic się nie stało..." :D
Oj po prostu to nowy sposób radzenia sobie z przeciążeniem serwera:
o godzinie 9:00 do gry loguje się 50 osób, mają 2 godziny żeby sobie popykać
o 11:00 te 50 osób dostaje dc i są wyrzuceni z serwera
o 11:01 kolejne 50 osób loguje się na serwer
...
trzeba po prostu czekać na swoją kolej :D
Przerwa techniczna została zakończona około 07:00 rano, serwery gry są dostępne.
Właśnie sprawdziłem, bez problemu zalogowałem się do gry na serwerze Nowa Ziemia.
oj tam nie stresujcie sie moze cos sie zmieni za tydziem :)
A ja od pół godziny nie mogę się zalogować
Panie BB_xaar ja chętnie podam Panu hasło do mojego konta i niech Pan mi wejdzie tam i pouzupełnia zasoby,ok? Bo u mnie problem jednak jest i z tego co widzę nie tylko u mnie.
Kpisz sobie ze mnie ? loguje się, loguje się i co chwila wyskakuje komunikat "Prosimy wybrac OK, aby odświeżyć połączenie" - czy My tu wszyscy jestesmy jakimiś ułomkami, którzy nie potrafia wcisnąc "Graj" ? Za kogo Ty nas uważasz i za kogo siebie - impertynencja !
juz wiem czemu tak sie dzieje :) moze poprostu za duzo piszemy o tym na forum :)
Mozliwe :D tylko utajniono wszystko bo trzeba cos graczom za to dac :P a 20 pilek i kosz egzotyczny to szczyt szczytow! tak za***iste fanty za takie mega bombastyczne bugi...
Xaar gdzie sie wogole podziewasz? jaka jest twoja oficjalna wypowiedz na ten temat? gdzie przeprosimy???
Masa ludzi kupila wesje pudelkowa niektorzy nawet pare sztuk!!! Jesli sie nie myle to za to masz chleb w domu teraz!!!wiec zadamy przynajamniej prawdy co jest do diabla grane!!! a o lepszych fantach juz nawet nie wspomne! Postaraj sie tak jak na niemieckim settlersach! i nie osmieszaj sie koszem egzotycznym ktorego nawet nie da rady sie komus rzucic!!! Mysle ze wielu sie ze mna zgodzi!!!
BB_xaar miłej gry życze do mnie tez na konto zapraszam bo ja wejść nie moge
A serwer Kolonia dalej zamula od 4 dni :(
Gra polega na szybkim wejściu 3-5 minutowym i potem jest reset serwera :(
Odechciewa się grać:(:(:(
ja od ponad godziny nie mogę się zalogować, nic nie pomaga, zmiana przeglądarki, czyszczenie komputera
dla nie sprawa jest prosta wyssali z nas kasy ile sie dało i teraz czas na nowych naiwnych wiec lagi sa po to abysmy sobie poszli i miejsce zrobili dla innych
około 6 byłem w grze wiec nie mów że trwała do 7 przerwa a co do zalogowania to też moge się zalogować ale co z tego jak po minucie wyskakuje mi " Naciśnij OK aby odświeżyć połączenie " i nie pisz że to wina dostawcy netu itp bzdur bo na angielskim nie ma takich problemów
Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie... :( n/c
problem z dostaniem do gry zaczyna się po 9 rano
bo wstaje o 7 i loguje się bez problemu uzupełniam wszystko jest ok
po przyjeździe do pracy w 9 rano loguje się i jest ok ale przez jakieś 15 min potem mi się zawiesza i jest brak dostępu do gry nawet do 2h
jeśli użytkownik zgłasza problem to on jest przeważnie ignorowany lub rzucany winę na użytkownika
Kpina w żywe oczy idiotów z nas robia. Coś nagle Pan mod się cichutko zrobił, normalne przeciez nam tego nie wyjasnią jak ludziom tylko będą nas dalej traktowac jak bande kretynów
u mnie ciągle proszą o odświeżenie połączenia, nawet kolejka logowania mi się nie uaktywniła...próbowałam włączyć grę na drugim kompie, na którym nigdy w to nie grałam i to samo :(
I to tylko na Nowa Ziemia bo nie widzę tu postów ludzi z innych serwerów
zrobili granie naprzemienne, do mnie nawet nikt wejsc nie moze podpalic budynki, bo go wyrzuca go z gry, a mnie dalej nie chce zalogowac. KPINA!
Ja wczoraj system stawiałam dziś pograłam 15 min i lipa więc nie wcisną mi kitu że to nasza wina. Dlatego mod juz się nie odezwie bo nie ma nic do powiedzenia
mam już ****a tego dość...
ludzie uspokjcie sie za tydzien bedzie lepiej :)
Skoro pisze jakaś grupa ludzi że nie może wejść to chyba nie jest problem jednostki prawda? A uwaga w stylu "ja mogę wejść" zakrawa mi na postawę "mnie tam działa to mam wyj..." bo inaczej tego nie potrafię zrozumieć.
Wyczyściłem wszystko w przeglądarce, zrobiłem jej restart zalogowałem się na stronie głównej klikłem w przycisk GAJ po czym wszystko zawisło na tym ekranie
http://img265.imageshack.us/img265/7078/ekran1r.png
po odczekaniu kilku minut pojawia się ten ekran
http://img266.imageshack.us/img266/185/ekran2m.png
po kliknięciu w OK przenosi mnie na stronę główną i znów sobie klikam GRAJ i tak w koło....
to co opisałem dzieje się zarówno w przeglądarce Google Chrome oraz Mozilla Firefox obie są w najnowszej wersji dostępnej w sieci, bez żadnych modyfikacji czy dodatków.
Więc się pytam gdzie niby jest naprawiony ten błąd który podobno został zlokalizowany?
nowa gra przegladarkowa The Settlers Online II ZAPRASZAMY !!!!
ja mam dokładnie to samo
A Xaar dał rade :DCytat:
Spokojnie, ja się od 8 rano zalogowac nie moge , do teraz
Nie no można zrozumieć że są jakies problemy techniczne bo w końcu nie ma rzeczy bezawaryjnych ale bez ściemy i robienia sobie z ludzi jaj.
teraz to moge zapomnieć o przygodzie, którą robię już 3 dzień i mało mi zostało, a czas mi się dziś kończy... poszły na marne 3 dni grania, zbierania mnustwa wojska i czekania 30 min (mam anwet wrażenie, że czekałam czasami z 50 min) aż się generał przeniesie do innej strefy.... wszystko poszło na marne :(
Xaar dał radę, ja nie. Ciekaw jestem jak długo jeszcze nie wejdę.
6.06.12 - między 10 a 11 objawy jak u VejzaarPL
cache wyczyszczone ccleanerem, flush dns`ow tez poszedl tak na wszelki wypadek
sprawdzane na przegladarkach: IEx64, Firefox, Opera, Chrome - nie da się grać
Proponuję reszcie użytkowników walić podobne logi, może się ktoś kapnie że coś jest nie tak :)
zawsze mozemy napisac do supportu ze mam problem z wejsciem do gry hahahahhaha ale wszyscy znamy juz odpowiedz hahahah
Ja napisałam jak olejemy pisanie do supportu to na pewno tego nie naprawią bo przecież mod się zalogował :D
Lekka porażka. A miałem nadzieję, że konserwacja jest przesunięta ponieważ wiedzą co jest nie tak i naprawią... Jednakże się pomyliłem -.-
ma ktos jakąś fajną gierke do polecenia bo przecież nie bede cały dzień siedzieć i czekać aż mnie łaskawie wpuszczą na serwer
nie tracie wiary moze za tydzien cos sie zmieni :)
to się robi nudne coraz więcej ludzi rezygnuje z gry i sama się nad tym zastanawiam jak przez kilka godzin nie mogę się zalogować .
Kochani admini chociaż nie piszcie bzdur .
Ania83 - The Settlers 2 10th Anniversay lub The vikings