Makabra ! Od konserwy nie mogę się zalogować. Zaczyna wygrwać i pojawia się plansza z Balonowym Eventem > żenada.
Wersja do druku
Makabra ! Od konserwy nie mogę się zalogować. Zaczyna wygrwać i pojawia się plansza z Balonowym Eventem > żenada.
U mnie jak wyżej.Zenada !
Witaj!
Jeżeli pojawia się wydarzenie Rocznicowe, należy wylogować się z gry na 15 minut, następnie wyczyścić pamięć podręczną oraz pamięć DNS.
Instrukcja czyszczenia pamięci DNS:
1) uruchom wiersz poleceń
Start -> Uruchom -> wpisz "cmd" i zatwierdź
2) wpisz "ipconfig /flushdns" i zatwierdź
Powinno pomóc! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
tylko całkowita kasacja tej gry z przeglądarki może pomóc:) sama sobie wyczyść swoją pamięć podręczną i całemu zespołowi zatrudnionemu do tego projektu:) może gra wtedy będzie bardziej grywalna:) robić kolejny event kiedy UNITY nie działa to dopiero bezczelność !
Kolejny raz pytanie brzmi - kiedy TSO będzie spełniało wymogi UNITY ??????
Z tego co czytam na niemieckim forum to mało komu pomaga, podobnie jak inne "czary".
Bo to πerdolenie, żeby nie było że to ich wina. Zrzucają problem na Ciebie, to u Ciebie nie działa i Ty masz szukać rozwiązania...
Przestraszony Odkrywca wrócił po 10 dniach i nie przyniósł łupów x4 wiec nic żeście nie naprawili a miało być to naprawione?!
penelopa nie kasuj niewygodnych dla siebie postow ... nie potrafisz sie pogodzic z prawda? od roku nie umiecie doprowadzic gry do porzadku kazda aktuaizacja to kolejne bledy wiec widocznie sie nie nadajecie a mydlenie oczu ze ciezko pracujecie jest smieszne bo efektow nie ma zadnych... macie tysiace negatywnych komentarzy o ty i tak dalej swoje ... miej honor i odpusc
może tobie bocie to by pomogło - już mi się niedobrze robi jak od miesięcy próbuję cokolwiek w tej grze zrobić....teraz nawet zalogować się nie można...wszyscy robią gry gdzie widać jak mucha się zesrała na szybę a te złamasy nie umieją przedpotopowej pikselozy ogarnąć....jak można wg mówić o jakimś evencie?? posrało was kompletnie