-
Nie wiem jak inni ale ja nie mam problemu z błędami ale z zupełną ciszą na ten temat. Przecież wystarczyła by informacja o tym co się dzieje, a nie plansza, która nie ma żadnego sensu!! wczoraj przez cały dzień podziwiałam na zmianę informację o dzisiejszej konserwacji i planszę, że konserwacja trwa. A na temat wczorajszego dnia cisza! A ja bym chciała wiedzieć co z premium? W końcu to nie był mój pomysł żeby nie wchodzić do gry. A pisanie na forum ma jak najbardziej sens, przynajmniej reszta wie, że nie tylko u nich tak jest!! Pozdrawiam i życzę mocnych nerwów!!
-
Nie bedzie dziś gra działać bo są robione konserwacje wiec możecie narzekać jeszcze z 12H
-
Wybiła godzina 18 - gra nadal nie działa - BB nie będę sie wypominał na wasz temat, gdyż same nie przyjemne słowa i wulgaryzmy bym musiał tu napisać więc niestety czas zakończyć z tą grą....
-
długo jeszcze nie będzie się można zalogować?
-
Aktualizacja: Przerwa się niestety jeszcze trochę wydłuży. Obecnie zakładamy, że potrwa do godziny 20:00.
-
MASAKRA
Aktualizacja: Przerwa się niestety jeszcze trochę wydłuży. Obecnie zakładamy, że potrwa do godziny 20:00.
-
-
MASAKRA
-
-
no miało być do 18.00 ale przy godzinie daty nie podali wiec może 18.00 ale np. 22.03.2022 roku ;D