500 osób "za"..to juz cos jest...pasowało by żeby ktoś z BB sie wypowiedział czy taki pomysł ma szanse być wprowadzony..czy nie bedzie? Czy temat był zgłoszony? Po co sie mamy dalej produkować..
Wersja do druku
500 osób "za"..to juz cos jest...pasowało by żeby ktoś z BB sie wypowiedział czy taki pomysł ma szanse być wprowadzony..czy nie bedzie? Czy temat był zgłoszony? Po co sie mamy dalej produkować..
Taka Opcja jest niezbędna do zarządzania gildią. jestem Za . Pozdrawiam
Bardzo dobry pomysl. Jestem na TAK!!! :-)
Doskonały pomysł,wreszcie był by z tym porzadek:)
Bardzo dobry pomysl i chcialbym zeby ta funkcja pojawila sie w grze. To dobry krok w kierunku wprowadzenia jeszcze bardziej przydatnej funkcji - wskaznika aktywnosci.
Dodaje swój głos ZA!
jestem na tak
Jestem trochę temu przeciwny. Ponieważ obecnie kto pierwszy ten lepszy przy wykonywaniu zadania gildii. Okaże się, że ludzie będą z gildii wyrzucać osoby, które nie miały możliwości zrobienia zadania.
Np. U nas na testowym 56 osób jest w gildii, a zadanie musi wykonać 30 osób. Kto pierwszy będzie z tych 56 osób ten dostaje 2x nagrody.
Więc jestem przeciw temu projektowi , bo jest niedopracowany.
Wydaje mi się, ze bardziej chodzi o sytuację, kiedy zadanie wisi przez kilka dni i brakuje powiedzmy 3 osób żeby je zaliczyć. Nie ma sposobu w tej chwili żeby sprawdzić kto tego zadania jeszcze nie zrobił. Jeżeli zadanie będzie szło sprawnie, to nikt nikogo nie będzie wyrzucał z gildii, ale jak ktoś jest nieaktywny, to po co takiego gracza trzymać, jeżeli blokuje tylko zadanie dla innych?
Good idea!