Chciałabym kosz dyń, ponieważ nie mam co wsadzić do gara dla moich osadników :(
Wersja do druku
Chciałabym kosz dyń, ponieważ nie mam co wsadzić do gara dla moich osadników :(
chciałbym akt wlasnosci kantoru handlowego bo bycie przedsiębiorczym to zaleta :)
O studnio życzeń, podobno spełniasz jedno życzenie jak przepowiedziała mądra dziewica? (rzut monetą a następnie mówi szeptem do studni) Chciałbym pomocy przy blasku Księżyca wróżek ponieważ moja załoga jest ślepa a Ja powoli tracę wzrok. (odchodzi zastanawiając się czy naprawdę ono spełnia życzenia)
Dzień dobry!
Studnia wybrała post numer 1581!
Gratulacje dla Gracza: dysk1
Kolejne losowanie już 6 grudnia!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym ulepszony młyn wodny bo wyspa wysycha a osadnicy umierają z pragnienia :(
Chciałabym introligatora z przygody bo bardzo lubimy na wyspie czytać
Witaj o tajemnicza studnio , która przyjmujesz życzenia ale spełniasz tylko jedno, czyżbyś była kobietą ?? jesteś taka wybredna i tajemnicza.Chciałem Cię prosić o akt własności kantoru handlowego jego wybudowanie spowoduje zwolnienie jednego patentu budowlanego i wtedy będę mógł postawić kolejną stajnię dzięki czemu poprawi się mobilność mojej armii na rozległych równinach archipelagu i podobnie jak jeźdźcy Rohanu stawię opór wszystkimi wrogom i pomogę innym współplemieńcom z gildii w walce z siłami ZŁA
<wrzuca monetę do studni> Studnio! Spraw, aby na mojej wyspie wyrosło Drzewo Wiśni!
chciałbym akt wlasności kantoru bo chcę dać szanse szczęściu
Chciałabym recepturę przerywanie premii