mi nie działa balon sama gra tak
Wersja do druku
mi nie działa balon sama gra tak
Juz nawet nie próbuje , napiszcie tylko czy faktycznie najlepiej pobrac klijenta nie jako administrator ...
na win7 64 bit nie działa po skopiowaniu pliku Client . Po kliknięciu graj mignie strona główna i tyle .Czysta przeglądarka,anty wir odinstalowany :( To już pewnie koniec mojej przygody z grą :(
Gra nie działa, po wciśnięciu "graj" wyskakuje okienko, antywirus zneutralizował zagrożenie i przeniósł plik The Settlers Online.exe do kwarantanny, i co dalej???
Witam,
Choć wszystko już zostało napisane wyżej, w punktach dodam kilka swoich zastrzeżeń:
1. Sposób logowania z poziomu przeglądarki to porażka... Co chwila coś się gubi i na nowo trzeba pobierać klienta i instalować go, żeby pograć..
2. Z tego co widzę, to klient jest wspierany jedynie w środowisku Win... A co z Linuksami i MAC, co z Androidem?
3. Nie działa Pinky, z szukanie znajdek schowanych za budynkami i za drzewami na na wyspie to pomyłka - nie każdy może na to poświęcić godzinę dziennie.
4. Gra miała być rozrywką i przyjemnością, a coraz mniej z tego zostaje po tych "ulepszeniach".
5. Antywirus wykrywa trojana w plikach instalacyjnych!!!
Przykre jest to, że wiedząc jak wygląda sytuacja BB wypuszcza takie buble. Mieliście kilka miesięcy, żeby się przygotować! Czyżby kończyło się zainteresowanie właścicieli dalszym prowadzeniem tego projektu?
Miał ktoś przypadek pojawia się okno a w nim : Your client could not be updated !
U mnie wczoraj zadziałało ,ale dzisiaj już nie działa ciekawe co na to suport ,żadne deinstalacja ,ani instalacja nic nie daje nie wiem co dalej robić mam win7 64 bit ?
nie działa i tyle :(
support jak zawsze idiotów udaje ze niby wszystko działa
Ta aplikacja nie bedzie działac na Toim komputrze.Aby znaleść wersję dla Twojego komputera,skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.
Podsumowywując jedna wielka porazka brawo BB
Kompletna porazka , wszystkie sposoby sprawdzone i nadal nie działa no szkoda bo tym samym pozbyli sie zrodla dochodów bo masa ludzi odpadła z gry,dzkoda i tu mowimy to koniec i zegnamy.
ja mam Win 10 x64 i tak samo nie działa!
U mnie po instalacji klienta komunikat : Your client could not be updated!. Sprawdzone na Chrome'ie, Firefoxie i Egde.
instalowałem na trzech komputerach z:
1. czysty win 10
2. win 10 która wcześniej miała klienta z testowego i normalna grę
3. win 8.1 co ma 6 lat i gram na nim na co dzień
Wszędzie było tak samo: logowanie na stronie na Chrome- GRAJ - DOWNLOAD - instalacja - GRAJ. Bez żadnych problemów...
ten pic z niemiec tez nie działa
Witam,
Pomimo pobrania klienta i instalacji adobe air, nadal nie mogę wejść na grę. Nie zwracałam uwagi czy pobieram jako administrator czy jako ktokolwiek. To jest jakiś dramat, wprowadzane są zmiany które powinny być jasne i czytelne dla laików typu właśnie ja. Co dalej zrobić by wrócić do gry?
Pomimo wszystkich instalacji, gra nie działa. Nie ma już nawet możliwości wysłania maila do działu wsparcia bo opcja jest zamknięta.
Czy ktoś jest w stanie pomóc?
nie dziala gadałem z gosciem mowil ze siadl i silnik czy cos takiego wymieniaja jakas czesc i jak to naprawia to bedzie jak dawniej oby sie nie mylił dlatego klient jest tymczasowy ale o evencie mozemy zaponiec raczej
niestety u mnie dochodzi do pkt7
8pkt juz nie wyskakuje i gra nie dziala
wyskakuje komunikat:
https://zapodaj.net/ac4c98dc2b501.jpg.html
https://zapodaj.net/ac4c98dc2b501.jpg.html
<a href=https://zapodaj.net/ac4c98dc2b501.jpg.html>settlers.jpg</a>
wczoraj działało a dziś powtórka z rozrywki
edit
zdeinstalowałam, powtórzyłam zabawę i działa. ale jeżeli tak przy każdy logowaniu to tylko jedno mam do powiedzenia
Mam winde 64 i też nie działa ,ale działało wczoraj ?
u mnie deinstalacja klienta i ponowne powtórzenie tych kroków pomogło
Wiem, że nie jestem pierwszym, który o tym pisze, ale nie działa :( Po 8 latach czas się pożegnać...
Może wrócę po ich przejściu na Unity, ale nie ma się co łudzić, że tego dokonają...
tak , gra nie dziala. wroccie do starej chociaz prze ewent swiateczny
Poprawiłem wpis.
R.I.P. osadnicy
Nie działa, wczoraj było ok. Spróbuje odinstalować i zainstalować ponownie jak Freha
n o nie dziala, chyba koniec przygody z gra
kiedy znowu bedzie mozna zagrac ?
Piotr, ja po zaciągnięciu Klienta, nie mogę uruchomić gry z poziomu ikonki ich przeglądarki Slim. Ikona logowania pojawia się na chwilkę i znika, ,można i tysiąc razy sobie w nią klikać bez efektu). Natomiast loguję się spokojnie( w miarę:) z poziomu przeglądarki Edge (szybko) oraz Firefox( wolniej). Czyli korzystam z zapisanych stron w przeglądarkach z Setkami.
Ja po zaciągnięciu Klienta, nie mogę uruchomić gry z poziomu ikonki ich przeglądarki Slim. Ikona logowania pojawia się na chwilkę i znika, ,można i tysiąc razy sobie w nią klikać bez efektu). Natomiast loguję się spokojnie( w miarę:) z poziomu przeglądarki Edge (szybko) oraz Firefox( wolniej). Czyli korzystam z zapisanych stron w przeglądarkach z Setkami.
gra działa tylko co po niektórym używany antywirus blokuje dostęp do aplikacji
jak ktoś ma windwska 64 bit w miarę dobrego neta i wie jak okiełzać antywirusa to będzie grał
mam avasta i wystarczyło tylko wywalić plik client z kwarantanny
Wszystko zrobiłem co mogłem, błąd z "your client" występował u mnie od samego początku, mimo kontaktu z mojej strony z supportem, nic w tej kwestii nie zrobiono, bo oni nie obsługują serwera testowego. Raczej nie wrócę na unity.
Pozdrawiam wszystkich, trzymajcie sie cieplutko i Wesołych Świąt
aplikacja podczas uruchomienia wiesza się trzeba cierpliwie czekać aż się odwiesi
poszperaj w antuwirusie w kwarantannie bo może nie pokazje a zablokował
wczoraj z jednym graczem też się męczyliśmy odinstalował antywiurusa i dopiero wlazł po 6,00 rano jak jakość neta moblinego się poprawiła
nie dział , a na początku zadziałało i gra znikneła, masakra chyba wyprowadzka do innej gry
no to sobie nie pogram - nie działa
Tak jak pisałem, wykorzystałem już wszystkie możliwości.
Z drugiej strony, dlaczego to my mamy babrać się w informatyce, skoro jesteśmy tylko konsumentami a nie producentami? Jeśli producent wypuszcza wadliwy produkt, konsument przekazuje feedback w postaci opinii. Jeśli nie ma żadnej reakcji to konsumenci takiemu producentowi dziękują i przechodzą do konkurencji, proste prawo rynku.