Chciałabym recepturę:Grillowy stek, ponieważ osadnicy szybko i dużo jedzą a nie chciałbym by chodzili głodni.
Wersja do druku
Chciałabym recepturę:Grillowy stek, ponieważ osadnicy szybko i dużo jedzą a nie chciałbym by chodzili głodni.
Chciałbym Pływający dom, ponieważ kilka dni temu wbiłem 50 lev i chcąc się rozwijać muszę zwiększyć populację
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ ktos musi zadbać o dobry humor moich geologów, a także moja wyspa jest uboga w surowce xD ;)
Chciałabym pływający domek na wodzie bo zarówno ja jak i moi osadnicy lubimy dryfować w nieznane :-)
Chciałbym Statuę Lwa, ponieważ jestem typowym zodiakalnym lwem, co widać na pierwszy rzut oka i w 100% potwierdza moja dziewczyna. Bardzo chciałbym to wyeksponować, ozdabiając moją wyspę tak prestiżową i definiującą mnie statuą.
PS. A Lannister always pays his debts. ;) Hear me roar!
Chciałbym generała bo chciałbym wygrać wszystkie wojny...i wtedy będzie pokój
chciałbym Wesołego geologa ponieważ brakuje surowców
chciałbym 500 klejnotów ponieważ każy klejnot się przyda
Chciałabym pływający dom, ponieważ lubię jak buja.
Chciałbym wesołego geologa ponieważ pozostali są moronami i nie znajduja tyle ile trzeba
Chciałbym Wesołego Geologa, bo byłby weselszy razem pozostałymi
Chciałbym recepturę:dary lasu, ponieważ ja pochodzę z lasu i bardzo mi jej brakuje
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ cała reszta którą mam jest ponura i apatyczna, ociąga się ze swoimi zadaniami. Przyda się trochę weselszy towarzysz :D
chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest bardzo przydatny
Chciałbym jakiś letni event. Bo do halloweenu jeszcze bardzo daleko. Przypomnę o klapie z Czarnymi Rycerzami. :(
Potrzebuję niewyczerpanej kopalni miedzi w celu zwiększenia liczby sił zbrojnych.
Chciałbym wesołego geologa, bo oprócz tego nic mi nie jest potrzebne:)
Proszę o Ekipę wyburzeniową oraz Odpalacz w ilości nie ograniczonej. Zrobił bym porządek na wyspie macierzystej. Wszystko inne mam wykupione i tylko te przedmioty mnie interesują żebym mógł się dalej rozwijać i tworzyć swoją potęgę. Pozdrawiam.
Chciałbym ekipę wyburzeniową, ponieważ chcę taką ekipę :)
Chciałbym ekipę wyburzeniową, ponieważ tak mi przyszło na myśl.
chciałbym 500 klejnotów bo mi potrzebne :))
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ lubię towarzystwo osób radosnych.
dupa, nie działa
Chciałbym Pływający Dom, ponieważ mam mało populacji.
Chciałabym otrzymać pływający dom, ponieważ "w pływającym domu nie zabraknie miejsca nikomu".
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ w krainie jakiś smutek panuje.
Chciałbym wesołego geologa,mam dwóch geologów ale to smutasy.
Chciałbym Ulepszony Kilof Żelaza, ponieważ mam niedostatek
Chciałbym Pływający Dom, ponieważ mam mało populacji oraz wolnych pokoi dla nowych postaci.
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ generałowie często chorują
Chciałabym wesołego geologa bo nie lubię smutasów.
Potrzebowałbym ulepszony kilof do żelaza , bo moi górnicy mają już dość fedrowania łopatami :)
Chciałbym Pływający Dom żeby mieć gdzie umieścić uchodźców
chciałbym dostac Receptura : Grilowany stek chciałbym zrobic moim osadnikom grila
Chciałabym pływający dom bo moi osadnicy chcieli by sie poczuc jak w Wenecji
Chciałbym Statuę Szalonego Kórlika, ponieważ uczę się języka polskiego i szczególnie zainteresowała mnie antropologia słowa.
chciałbym Wesołego Geologa ponieważ Ci których już mam coś stracili humory, a z wesołym geologiem czas spędzony na grze będzie czasem milej spędzonym
Chciałbym recepturę na grillowany stek, ponieważ stejki muszą być i nie ma lipy... :)
Chciałbym wesołego geologa,ponieważ....... chciałbym wesołego geologa
Chciałbym tytanowy pokład ponieważ zawsze brakuje mi tytanu.