czas jest miarą której się nie mierzy, mówił o tym Newton, a Einstein wypowiadał się dość ogólnie w tym temacie ;p
to tak w temacie czasu, lecz naprawdę nie zamierzam czekać godziny by się logować, ja im robię łaskę że w ogóle wchodzę do tej gry ;)
Wersja do druku
czas jest miarą której się nie mierzy, mówił o tym Newton, a Einstein wypowiadał się dość ogólnie w tym temacie ;p
to tak w temacie czasu, lecz naprawdę nie zamierzam czekać godziny by się logować, ja im robię łaskę że w ogóle wchodzę do tej gry ;)
ja loguje sie non stop od 10 rano, jesli bedziecie miec tyle szczescia i sie zalogujecie to dajcie znac- rzuce wam kosze 5 szt. na swoj koszt, o ile ja dam rade wejsc :))
wiecie kiedy to poprawia?
mój czas logowania to 2 godziny
porażka
od 16:30 prubuje sie zalogowac:( makabra 2x dobrnołem do ok 300 pozycji i stoi. teraz tez:( od 20 min mam 329 pozycjelogowania. chyba już całkiem padł serwer:(
no nie wiem czy to będzie 20 minut ale na pewno trzeba czekać
tak nie w temacie troszkę, ale chyba wiem dlaczego nie zrobili na tym forum czatu, pewnie obawiają się tępa z jakim przychodziły by skargi ;>
zatrzymało się na 444 z 1674 i nic ktoś ma podobny problem ?
pewnie niepredko, najszyciej jutro (szczyt marzen) sprobuj- napisac do supportu to dostaniesz automat jak kazdy, ze pracuja pn-pt od 9 do 19 bla bla bla... wiec musialby sie wydarzyc cud, lub niewiem co by dzis sytuacja sie poprawila
Kolejka logowania: 455 z 1694 PC: 51 min 34 sek
Tak już jest od 3 godzin, ale ponoć w obiekcie poruszającym się czas płynie wolniej niż u obserwatora.
Dzięki tej grze zrozumiałem co Einstein miał na myśli mówiąc że czas jest pojęciem względnym.
Wiecie może jak obliczyć z jakim kopem w Kosmos lecą "thesettlersonline.pl" ?
godzinę temu straciłem 3 kopalnie złota 5 lvl, ale spoko dostanę koszyczek Czerwonego Kapturka.
zapraszam graczy z przeciążonych serwerów
http://forum.thesettlersonline.pl/th...a-Rekompensaty
Bafiozaur, dlatego ja nie uruchamiam w weekend kopalni, oni lubią wtedy więcej psuć ;)
było 9 min. 44 sek (po ok. 15min) jest 16min. 24sek... nie wiedziałem że Ubisoft tworzy wehikuł czasu, jeśli mi zapłacą to pomogę, jestem niezły z fizyki :D
co chcę się zalogować to muszę czekać ponad 30 minut do kitu z tym
Ja mam trochę doświadczenia z elektroniki, automatyki i informatyki, mogę się przyłączyć do Twoje zespołu Valtaro ;)
Ta jedna sekunda to jest około 60 minut według ubisoft
a ja jestem 241 z 860 czekam już 2 godziny jaja :D
30 minut hehe czekałam ponad godzinę później wyskoczył mi komunikat o konieczności odświeżenia strony i teraz znowu czekam od nowa....
Chyba ktoś wreszcie zajarzył, że 500 niebieskich z czterech wiatrów to za dużo, przecież po co kupować 500 świecidełek jak można je z zadania wyciągnąć?. Co się wtedy robi? opóźnia za wszelką cenę możliwość wykonania zadania. A to logowanie padnie, a to przerwa konserwacyjna dodatkowa wypadnie, a to geolog przyniesie nam wszystko tylko nie to o co chodzi w zadaniu. Sposobów na mydlenie oczu jest mnóstwo.
Bafiozaur, hehe... ale nie możemy gadać publicznie bo oskarżą nas o herezje i xxar nas zamknie ;)
To czekanie stało się nudne, jeszcze 10min posiedzę, a potem wracam do czytania książki, tam akcja się na pewno nie zacina :>
ehh u mnie 15 min trwa już 3,5h .... -_- 9/813
:mad:a może zróbmy konkurs kto wyżej doszedł :confused:
dajcie już spokój piszecie ile wchodzcie na server kogo to obchodzi ?
W tej grze dzialy sie juz różne jaja. ale teraz do***aliscie. Jestescie żałośni. Niedlugo wprowadzicie kontra
premium zeby mozna bylo sie wlogowac bez oczekiwania... Czekam 5 godzin. Mam problem z netem rozlacza mi czasem. w takim przypadku nie da sie wejsc do gry. A jak juz wejdziesz to co chwile jakis bład i Cie wyrzuca. Zniechecacie graczy non stop. Rzucicie jakis marny prezent i to ma jakos zrekompensować stracony czas złosć i nerwy? Skasujcie ta żałosna kolejke.
Masakra ;p do poprzedniego tematu o logowaniu i problemach w grze wkradł się "błąd", więc chyba już nie chcą nawet słyszeć skarg ;p
Jest jakaś organizacja zajmująca się grami onilne ? Można było by zgłosić tą grę tu chodzi o piniądze które ludzie wkładają w tą gre :)
Precz z kolejką =D
Przypominam o zasadach panujących na forum. Ponadto wypowiedzi nie związane z tematem będą usuwane.
ciekawe kiedy sie wogole za to wezma
nie dosc ze moge pograc w wekeendowe noce to jeszcze taka kiszke odwalaja
Oglaszam konkurs kto ma najdłuszą kolejke logowania. Mój wynik 1884/1884. Czas logowania 6h. Zakończone niepowodzeniem.
to nie jest uczciwy konkurs, bo ilość graczy na wszystkich serwerach jest różna i nieproporcjonalna... u mnie 600 graczy to to samo co u was 2k :)
Ta kolejka to czasami zaskakuje bo ja jestem 78 z 1666 a dopiero co wszedłem.
Gratulacje dla całego teamu gry. Nie zdziwcie się, gdy pewnego dnia na serwerach zacznie wiać pustką, bo gracze podziękują wam za "udaną współpracę"...
198/769 podnislem sie!!!
jak słodko ... właśnie zerwało połączenie i od nowa .... dobrze że udało mi się wyłączyć produkcję złota ...
Rozumiem że to jest beta ....ale to co Tu się dzieje to są jakieś jajha .....
81 na 1643 i 10min do konca i wisi to i wisi
Ciężko to widzę... Skoro każdy ma problem z zalogowaniem, z pewnością niedługo czeka nas kolejna konserwa i prezenty za wynagrodzenie strat. Czyżby kolejne kosze egzotyczne? :/
od 3h nie moge sie zalogowac, najpierw zacielo sie na 172/600, odswiezylem strone i po kolejnej godzinie zwiecha na 135/800... dobranoc