Chwilę temu pojawił się post z informacją dla osób grających na serwerze Nowa Ziemia:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/21541
Gdy pojawią sie jakieś nowe informacje na temat serwera nr 1, od razu o tym poinformuję.
Wersja do druku
Chwilę temu pojawił się post z informacją dla osób grających na serwerze Nowa Ziemia:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/21541
Gdy pojawią sie jakieś nowe informacje na temat serwera nr 1, od razu o tym poinformuję.
i tak trzymac , mozna zrozumiec problemy wszedzie sa, ale traktowanie graczy jak ostatnich idiotow jest raczej niewybaczalne , pomysl ilu ludzi sciagalo nowe przegladarki , szukakalo pomocy u znajomych , pomyslalo ze wina lezy po ich stronie, a jak wasza reputacja na tym wyszla????
lepiej pozno niz wcale,ale tez chyba cos w tym jest,ze kiedy jest obecny admin to i jakby gra lepiej chodzila_byc moze sie myle....takie mam odczucie
Dokładnie, lepiej późno, niż wcale XD
Z tej gry mieliśmy czerpać satysfakcję i przyjemność, a staje się ona powoli źródłem dodatkowych stresów;>
W końcu wiemy na czym stoimy.
Ja wczoraj próbowałam się zalogować do 2 w nocy, bez pozytywnego skutku, przyczyną nie może być więc zbyt duży tłok na serwerze, dzisiaj gra również wywala co 5 minut, to zaczyna być naprawdę denerwujące.
Dziękuje za rozwiązanie problemu
znowu się zestrało - stoi na kolejce logowania
także nic się nie zmieniło po nocnej aktualizacji
a ja mam dalej ten sam problem...
U mnie tez pograłam może z 20 min i locik i już nie mogę wejść
co dziennie ten sam problem o tej samej godzinie to jest denerwujące rano nam dobrze od 7 do 9:15 a potem godzina czekania na jakiś pozytywny rezultat
NAPRAWCIE TO DO JASNEJ !!!!!!!!!!!!!!
Coś mi sie wydaje że żaden problem nie został zlokalizowany a to co jest nam podawane do wiadomości to czyste mydlenie oczu...
gdyby był zlokalizowany to byśmy teraz grali a nie na foum pisali, może lepiej zeby zatrudnili sobie lepszych informatyków.
Ja sobie wczoraj nawet system od nowa postawiłam i dalej to samo z gra 20 min się nacieszyłam że gra chodzi
witam mnie tez wywalilo z gry i niemoge wejsc od pol godziny próbuje i nic.. :*(
brak slow..............
zresztą co tu gadać jak nawet zegara na forum nie umieją przestawić :D a co dopiero gre naprawić
przesada. znowu to samo. jak mam isc do n otariusza jak mam dwa konta do oblecenia. mecze w toku. geolodzy. no slowem wszystko. a gdzie handel i bufyy. no. to sobie pogralem. eh. szanowni administratorzy/wlasciciele gry/moderatorzy/czy kto tam jeszcze - DO ROBOTY !
Nieudaczniki nie mogą poradzić sobie z problemem. Heheheheheheheheh. Do łopaty tam lepiej wam pójdzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
od godziny nie daje się znowu zalogować
przeciez tego ewentu to ja nigdy nie skończe jak tak ma gra chodzić
I znowu trzeba poczekać ze dwa tygodnie aż szefostwo raczy napisać że... problem jest im znany i już-już go naprawią.
To są już naprawdę jaja...
Nie ma dnia aby ta gra nie szwankowała, kilka razy dziennie zrywa mi połączenie z serwerem i wywala z gry, o wielokrotnych próbach wejścia na nią już nie wspomnę ŻENADA!!!
zastanawia mnie jedno po co są te przerwy konserwacyjne, skoro nic nie dają?
Gram w kilka gier przeglądarkowych i na żadnej z nich nie ma takich numerów jak tu.
Gdyby w mojej firmie działy się takie rzeczy to głowy odpowiedzialne za stronę techniczną i za to jak funkcjonują serwery już dawno by poleciały...
Z braniem kasy tez mają problemy? Ciekawe.
Heh " Naciśnij OK aby odświeżyć połączenie " nie skomentuje tego już bo szkoda moich nerwów . Nic nie naprawiali to była tylko mydlenie oczów miała być przerwa do 7 rano a o 5 już mogłem się zalogować
ciekawe gdzie ten mod co się wczoraj tu wypowiadał, aż byłam w szoku ze wkońcu ktos z nich forum czyta, przerwa konserwacyjna dobre sobie:D Chyba prędzej ja sobie przerwe zrobie od tej gry
Rano wszystko ładnie funkcjonowało, ucieszyłem się - hura, naprawili - error. Obecnie dokładnie tak jak w postach wyżej. Brak możliwości logowania.
Trudno więc tu pisać o lokalizacji problemu. Xaar, ja wiem że to nie Ty bezpośrednio Masz na to wpływ, ale Jesteś łącznikiem między Nami, a BB. Może więcej pożytku by było, gdyby nawet na dzień, czy dwa serwer został wyłączony i Ktoś zabrał się za to przyzwoicie, a nie szukał po omacku, bo zdaje mi się że tak to, jak do tej pory wygląda. Zaczynam się wstydzić, że komukolwiek poleciłem tę grę.
Stwierdzam ze przerwa konserwacyjna nic nie dała, traci sie połączenie przy próbie wejścia na inna wyspę (przygoda/znajomi)
Ofc na Nowej Ziemi
Słów szkoda, dziś o 23 kończy mi się czas na przygodę, teraz na pewno nie zdążę jej zrobić :( z powodów technicznych proponuje przedłużyć czas trwających przygód o dobę...
Gram w Settlersy już kilka miesięcy i niestety stwierdzam, że zamiast ulepszać grę i porpawiać jej sprawność działania, gra działa coraz gorzej :( ciągle mnie wylogowuje, ciągle mam problemy z zalogowaniem...a czas ucieka żeby wykonać zadania...bez tych przygód i zadań to grać się w cale nie chce... Jak tak dalej pójdzie to chyba przestanę grać...a szkoda, bo po 26 lvl w końcu gra mnie wciągnęła tak jak bym tego chciała
już widzę ja przedłużą przygody:D chyba wierzycie w bajki, ale co prawda to prawda gra z początku dużo lepiej chodziła niż chodzi teraz. przynajmniej jak wywaliło dało rade wejść teraz takiej możliwości nie ma.
a moze informatycy zaspali i teraz przerwe robią:D
zwykłe naciagactwo :) zastanawiam sie ile jeszcze jestesmy w stanie wytrzymac tez zenady
hahaha ... właśnie z nudów (czekając w kolejce logowania) przeczytałam do końca co tam ciekawego się pojawiło, i na samym końcu ten tekst
Życzę miłej gry
BB_xaar
normalnie aż się uśmiałam do łez, ale już tak na serio nie wiem jak to odebrać jako żart? kpinę? ironię?
ta gra z miłą nie ma już nic wspólnego, pomijając już fakt że najczęściej nie można do niej wejść, to przysparza więcej stresu niż przyjemności jak co chwilę gracz jest z niej wywalany i to najczęściej w trakcie wykonywania misji...
była w nocy przerwa bo siedziałem do 1:30 i było napisane że zaraz sie zacznie przerwa techniczna... ale co po tym jak nic się nie zmieniło...
Może ta przerwa ciągle jeszcze trwa,tylko my nieuświadomieni jesteśmy?
Ciekawe tylko dlaczego na angielsikim nie maja takiego problemu :) wiem my tylko biedne szare polaczki jestesmy
yupi wpusciło mnie :P
to już kolejny dzień gdy gra nie chce się uruchomić, ten problem występuje co drugi dzień! Halo tam w administracji, poprawcie jakość swoich usług, bo efekty są fatalne niestety. Jestem tylko ciekawa kto mi odda surowce za ciągle niebuffowaną linie złota.