A wiesz, że możesz zablokować aktualizacje przeglądarki i pozostać na wersji 83? xD
Wersja do druku
A wiesz, że możesz zablokować aktualizacje przeglądarki i pozostać na wersji 83? xD
hmm,ja na przykład, nie mam nic do powiedzenia na firmowym kompie-jest to co jest, bez możliwości jakiejkolwiek ingerencji. Żadnego instalowania oprogramowania,podłączania sprzętu,zmiany ustawień-od tego jest informatyk któryś tam:-) a na pewno nie poproszę go o zainstalowanie jakiejś przeglądarki czy zablokowanie aktualizacji-aż tak zdesperowany nie jestem. Z drugiej strony, jeśli odpadnie mi możliwość pogrywania w pracy, to prawdopodobieństwo że będę aktywnie grał będzie bliska zeru-a takich jak ja jest mnóstwo. W domu wolę odstresować się w WoT, co nieco "gryzie się" z koniecznością poświęcenia TSO większej ilości czasu niż dotychczas, w godzinach wieczornych. Czyli dla mnie, będzie to zasadniczo koniec gry w TSO:-(
A konczcie gre z TSO. Serwery beda pustsze, gra bedzie szybciej smigala. Ja mysle, ze jednak maja jakis plan, moze bedzie on zawily, ale dadza rade. Nie zabija sie czegos, co przynosi dochod, a zapewne przynosi.
BB i plan? Kandydat do zartu roku 2020 :D
Przeciez maja plan i nawet go oglosili, tylko wlasnie im dalej w las tym bardziej widac, ze ten plan jest mizerny :)
Z tymi dochodami to bym sie nie rozpedzal, bo niektorzy nadal nie wydali jeszcze darmowych klejnotow z eksploatowanych przez kilka lat kopalnii.Cytat:
Nie zabija sie czegos, co przynosi dochod, a zapewne przynosi.
Poza tym zeby cos zabic, czasem wcale nie potrzeba tego zabijac, wystarczy ze sie nie potrafi utrzymac tego przy zyciu.
Mistrz Sparkz jak zawsze potrafi mnie wyslac na podloge jednym zdaniem :D
Owszem, można zablokować aktualizacje przeglądarki tym samym rezygnując z nowszej funkcjonalności, usprawnień i co najistotniejsze - z poprawek błędów oraz stron/aplikacji wymagających nowszej wersji przeglądarki....
... tylko po co? Dla jakiejś jednej, totalnie źle zaprojektowanej gry która żeruje na starym dobrym tytule i jest mocno nastawiona na wykupowanie klejnotów?
Nie wydaje mi się, żeby gra, w której do wyprodukowania jednej deski potrzebne są cztery bale drewna, była tego warta.
Jak choćby część osób odejdzie z TSO to nietrudno domyślić się, że siłą rzeczy dochody też spadną. Nie wydaje mi się, żeby poradzili sobie z tym faktem, skoro z wieloma bardziej banalnymi rzeczami sobie nie mogą poradzić :)