Potwierdzam gra tnie się że nie idzie grać, mam na wyspie istny pokaz slajdów :(
Wersja do druku
Nazwa: Walentynka
Efekt: +100%+100% do nagród zasobów i uzupełnień z przygód
Cel: Kończąc przygody w trybie współpracy i w trybie wieloosobowym
Warunek: Trzy aktywne Walentynki
Dopóki ta warunkowa premia będzie aktywna, właściciel (i wszyscy przyjaciele, którzy do niego dołączą) będą mogli wykorzystać zwiększone łupy ze wspólnych przygód, w tym uzupełnienia kwiatów! Więc pamiętaj, aby szerzyć miłość i zbierać jeszcze więcej nagród, poprzez wspólny wysiłek!
Błąd !!!
Efekt nie działa dla znajomych, dziala tylko dla osoby, ktora uruchomila przygodę !!!!!!!!
prosze jak bb sie szybko z tego wycofalo ... mogli by to poprawic i zostawic tak jak pisalo pierwotnie no ale pewnie by im to tyle czas uzajelo ze event zdazyl by sie skonczyc
Ale to nie rozwiązuje problemu czemu raz wrzucenie 3 walentynek na uprawę kwiatów aktywuje podwojenie dropu(gwiazdka na logu przygody) a raz nic sie nie zmiania.
a z tym OBSERWATORIUM to jakieś zmiany były?, miał ponoć gienek szybciej iść na przygodę i z powrotem, a tu się okazuje ze szybciej, łażą,. po przygodzie... wręcz fruwają od tej szybkości.
zastanawiam sie cooni przez tyle czasu naprawiali ze bylo tyle konserw i aktualizacji a lagi jak byly tak sa:)
albo odpisza ze napisali na wyrost tak jak kiedys mi na poczte odpisali tylko nic z tego niewyroslo i wkoncu napisali zebym do kosza wyrzucil recepture do kuzni:)
przed chwila zadalem pytanie na czacie teraz pytanie zniklo ale odpowiedz jest na zadane pytanie fajne to jest:)
Zburzyłem uprawę kwiatów i nie mogę postawić nowej, nie ma jej w menu gwiazdy ani w sklepie. Można coś z tym zrobić?
Nic nie można, podejrzewam że przy burzeniu miałeś odpowiedni komunikat co się stanie po zburzeniu, tak więc zostały ci 2szt. Jakby ci się wyczerpało to możesz regenerować, ale w przypadku całkowitego usunięcia z wyspy zostajesz z niczym
Proponuję przy opisie premii "Walentynka" zrobić dopisek: działa kiedy chce i u kogo chce. Jeśli 3 osoby mają aktywną Walentynkę i z jednej przygody kooperacyjnej dostają podwojenie, z kolejnej (innej), robionej zaraz po pierwszej już nie, a z trzeciej dostają 2 osoby, mimo, że premia dalej działa u całej trójki, to coś jest chyba mocno nie tak. No chyba, że to z założenia taki entliczek pentliczek. I nie, nie będę tego zgłaszać do Supportu. Tam i tak nie wiedzą co to za premia ta "Walentynka".