po ukończeniu wielkiej bitwy powinna być dostępna jednorazowo epicka kuźnia niestety ja jej nie otrzymałem
Wersja do druku
po ukończeniu wielkiej bitwy powinna być dostępna jednorazowo epicka kuźnia niestety ja jej nie otrzymałem
Piszę od piątku , że brakuje mi dynamitu. Wielką bitwę i rekompensatę otrzymałam. Bardzo dziękuje. Dynamitu nie ma:)
bez dynamitu tez idzie zrobic z poprzedniej tylko troche wiecej obozow trzeba ubic na wiki np wedlug traminka jest pokazane ktore obozy trzeba ubicdodatkowo jak niema dynamitu
W tej chwili mogę tylko poprosić o cierpliwość w imieniu techników. Tak jak pisałam wyżej, problem braku Kuźni jest znany i pion techniczny pracuje nad odpowiednią poprawką. Jak tylko problem zostanie rozwiązany, pojawią się odpowiednie informacje, opublikowane przez CM.
Dziękuje za odpowiedz, jutro uruchomię Wielką Bitwę i sprawdzę. Dam znać.:))
Zakończyłam Wielką Bitwę w środę i też nie otrzymałam kuźni. Napisałam do suportu, wysłałam screeny i jak na razie cisza. W tydzień się wyrobią? Albo jeszcze lepiej przed weekendem, bo chciałabym sobie ten budynek postawić.
Obiecałam wczoraj , że sprawdzę Wielką Bitwę. Wszystko w porządku. Dynamit był. Dziękuje MOD_Victorii za podpowiedz. Słonecznego dnia :)