Także nie otwierają mi się drzwi "13"
bardzo przepraszam, nie dojrzałem jednego szczegółu, z tego powodu iż zegar jest umieszczony nie pod tymi drzwiami co trzeba
Wersja do druku
Także nie otwierają mi się drzwi "13"
bardzo przepraszam, nie dojrzałem jednego szczegółu, z tego powodu iż zegar jest umieszczony nie pod tymi drzwiami co trzeba
witam bb czy wy chodz raz zrobicie ewen bez konserwy to jest zalosne
jeszcze jedno co to za g,,,,, general mikolajowa poslalem ja na strate w dmk i nic nie ubila szajs poprostu nie general
gra nie działa :(
nie da się w ogóle zalogować do gry :(
teraz dopiero się wyświetlił komunikat o konserwacji...
dostawa towaru do sklepu.... zabraklo mokolajkowych
Nie można kupić klejnotów smsami. Nieudane połączenie... :(
Człowiek włączy premium i nie może grać, bo się wieszacie. Bloki nie wchodzą i same straty w wojsku. Zamiast grać w święta to trzeba się denerwować! I gdzie tu przyjemność z gry jak wiecznie oszukujecie ludzi?! Kasy nabijacie z ludzi i nie stać was na porządne serwery?? Ja się pytam co jest z wami??
Gra zamula
Wladowanie wojska do gienka trwa bardzo dlugo ... Czasami zamknięcie okna gienka z klepsydrą ladujacego się wojska przyspiesza zaladunek, ale zdarza sie ze ladujemy inny sklad a inny idzie do walki
Lagi ????
Swoją drogą Penolopo, czy WY przekazujecie nasze uwago do supportu czy jedynie jak cos jest nie do zamkniecia na forum / lub wrzucenia do śmietnika wklejacie info o kontakt z supportem? Czy ktokolwiek z Was gra na Polskich setlleras? Macie konta prywatne by moc zweryfikować opisywane problemy? Bo jezeli NIE to szkoda czasu na pisanie tutaj ...