na testowym nie było 100% trafień, więc tłuczesz, aż wypadnie ;)
Wersja do druku
na testowym nie było 100% trafień, więc tłuczesz, aż wypadnie ;)
O czym wy gadacie jakie recepty jakie prochy jakie łancuchy ? czy ja o czymś nie wiem czy BB dzwoniąc do mnie pominelo jakis wazny aspekt ?
Ten jeden raz:)
Choćby dla receptury na tom.
Pod warunkiem, że jest 100% szans bo jak nie to do skutku.
Nie ma informacji co kryje się pod pojęciem "dekoracje" w dropach z przygód. Na Wiki nie ma żadnych.
Tak samo co to za budynki Rezydencja w dżungli, Tipis (Rezydencja) czy Wieża portowa (magazyn).
Można się domyśleć jakie będą pełnić funkcje ale tylko domyśleć, zero konkretów.
Na recepture do tomow to sie moze skusze jak wejda jakies nowe drzewka umiejetnosci, bo przy obecnych szkoda mi na to czasu.
Jak wejdą to już będę czekał z tomami etc:)
A tak na poważnie mam zamiar zrobić reset u poszukiwaczy i ustawić ich od nowa.
Nad geologami pomyślę:)
Ma ktos zestawienie tego jak czesto mozna z excelsiora wyciagac listy ? szczegolnie te ktore wg wiki daja 300+k expa ? Tak jak epicka przygode (raz na 2-4 tygodnie) czy czesciej ?
dokładnych danych nie mam, bo nic sobie nie zapisywałam, ale tak z pamięci, to raczej w setkach kryształów trzeba liczyć. nie jestem pewna, czy nie wydałam ok 300 kryształów, żeby nazbierać na przygodę z kodeksem. robiłam 3 razy, za każdym razem była przemysłowa żelaza, ale ani razu nie trafiłam receptury
Liczysz, że jednak zrobią coś z tym resetowaniem, o które tak zabiegaliśmy, czy jednak zdecydujesz się na obecne opcje (zwrot 50/100%)?
Ciekawe, czy jedna osoba będzie mogła wydropić dwie identyczne receptury, a jeśli tak, to co w takim przypadku stanie się z drugą? Będzie zdatna do handlu?