mam taki sam problem mi dopiero dzis wyskoczyl
Wersja do druku
mam taki sam problem mi dopiero dzis wyskoczyl
no i co sie dziwicie że ludzie nie chca kupowac klejnotów? A po co maja kupować skoro nie wiadomo kiedy gra będzie działała a kiedy nie. po co maja za klejki kupowac kopalnie skoro może z powodu błędu w obszarze gry ona sie zapadnie i tylko straty będą mieli. Grałem na innych grach online i tam przerwy zdarzaja sie w ciągu dnia owszem po 15 - 30 minut ale raz na jakiś czas nie co tydzień po kilka godzin i po ich aktualizacji gra śmigała a tutaj im dłuższa przerwa techniczna tym gorzej gra działa. Poza tym to w zasadzie od czego jest ten serwer testowy? Chyba tylko żeby od czassu do czasu sprawdzić ile osób wchodzi naraz a i to jest nieadekwatne to prawdziwego grania choćby na 1 serwerze a tam ponoć wszystkie serwery mogą naraz wchodzić. Ba początku sie o wiele lepiej grało niż teraz.
WItam
Też nam ten problem z kontem, rozumiem ze mam juz po świętach w settach. BB
Wiadomość ze strony głównej
Cytat:
Drodzy gracze,
obecne problemy z zalogowaniem i/lub skutkujące komunikatem o błędzie w obszarze, których doświadcza przede wszystkim serwer Czarci gaj, zostały zgłoszone.
Prace nad poprawą sytuacji trwają już od jakiegoś czasu i zostaną ukończone tak szybko, jak to będzie możliwe.
Jak tylko pojawią się nowe informacje w tej sprawie, niezwłocznie Was poinformujemy.
Dziękujemy za okazaną cierpliwość.
BB_Teromort
Witam
dwa dni żeby nie móc wejść na grę podczas eventu to jakaś kosmiczna masakra :((
I tak się zastanawiam - jaki sens miało np odpalanie eventu o konkretnej godzinie, tzn wg BB "około południa" żeby dostosować wszystkie serwery w różnych krajach i różnych strefach czasowych. Mi - i to mi osobiście, personalnie, i tylko do siebie to odnoszę - wygodniej by było, gdyby event wystartował po konserwie czyli po 6-7 rano. Bo tak to wiele osób weszło rano i nic. Nie wiedziałam jak odkrywców wysyłać, bo eventu nie było. Jeśli chodziło o wyrównywanie szans to raczej słabo wyszło. W różnych krajach, o różnych porach, różni ludzie zaczynają dzień, pracę, szkołę czy co tam jeszcze. Może przy rywalizacjach serwerów miałoby to sens ale przeciez nie ma takowej. Były KS ale wtedy nikt się tym akurat nie przejmował. A teraz, czemu to miało służyć?
Od wczoraj Czarci Gaj nie działa, BB ma to w takim poważaniu, że szkoda słów, i czy ktoś się przejmuje czasem, równymi szansami, dostosowaniem do możliwości czasowych graczy i ich sfref czasowych? NIE!
To o co chodzi? Czego by nie zrobili teraz, to i tak nie będzie równych szans w walce o nie wiem co. Tyle tylko, że Czarci będzie miał przynajmniej 1-2 dni mniej na zdobycie prezentów. Ci, którzy odpalili premium będą i tak do tyłu. A BB będzie dalej ignorować maile i wpisy na forum. I nic się nie zmieni.
Ciekawe tylko co robił wczoraj support skoro pracuje do wieczora a już wieczorem były sygnały, że się serwer wali? Bo do 9 rano śpi. A ja jakoś do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi na mój mail.