Wczoraj działał i dziś też nie ma problemu działa.
Wersja do druku
Wczoraj działał i dziś też nie ma problemu działa.
:confused:Win7 / 32bit, zablokowałem aktualizacje. Myślałem że pogram jeszcze:confused:,siedzę tu od 2012 ale to chyba koniec, nie mam umiejętności by próbować grzebać w programach. Pozdrawiam wszystkich :o settellomaniaków :o, może kiedyś gdzieś.
napiszę tak jeden wieki bubel szkoda ze to tak się kończy chciało by się napisać kilka niecenzuralnych słów ....
Ja nie narzekam instaluje klienta na pulpit I bez problemu się odpala . Czy to Edge czy opera czy inna przegladarka bez problemu włącza
Drugi dzień prób i mogę podsumować - syf i kilo gnoju :(
po 3 godzinach udało się. kasuj wgraj kasuj wgraj jakoś przeszło. ale jak tak ma być zawsze to nie wiem czy wytrzymam nerwowo
Czemu tuz przed samym wydarzeniem wprowadzane sa zmiany tak powazne, ze ludzie maja problemy z gra. Mnie gra w koncu dziala (wszystko sie laduje ogromnie powoli), ale tylko dzieki pomocy meza - cos porobil na kompie. Jakby nie on to tez mialabym problem :(
Kolenty chyba od 2010roku bo z tego co pamiętam gdzieś od tego roku ja gram ( czyli 10 lat). Może forum powstało później dlatego pokazuje takie, a nie inne daty.
w sklepie towaru jak za komuny! ;)
I przyszedł czas żeby skończyć po tylu latach przygodę z setlersami. O ile wcześniejsze problemy już podnosiły ciśnienie o tyle taki bajzel przed eventem to jest porażka BB.
gra nie działa
ROZUMIEM miało działać ,nie działa system Windows 7 32 bit
Nie mam szans zanim nie unowocześnie systemu ???
miało być pięknie a wyszło jak zawsze
daleka byłam od narzekania na tę grę codzienne logowania od lat
i zabaweczkę Asi popsuli
Taki to MIKOŁAJ:(
Dalej nie działa. Kto w ogóle wpadł na pomysł konserwy w piątek, skoro w łikend nie pracujecie?! I do tego jeszcze tuż przed wydarzeniem? Dajcie możliwość logowania po staremu, zanim nie wprowadzicie zmian poprawnie.
Tu nie ma znaczenia rodzaj systemu, bo ja mam Winde 64-bitowa 8.1 i też nie działa. Po prostu w tym "kliencie" jest trojan! Dopóki go nie naprawią, to nie będzie działać.
No i ruszyło, po sciągnięciu i wgraniu klienta ze strony https://thinfi.com/y757
Win10 Home 64 bit
Wczoraj odpaliłam bez problemu, dziś od rana widzę [Brak odpowiedzi] :/
nie działa na Windows 10
win7 64 bit i nie dziala ... pobiera, instaluje, wyskakuja okienka na zgody dla plikow podejrzanych ... a koniec końców dajac graj znów wyskakuje pobieranie ( wogóle nie ma ekranu startu) Ech :( mam nadzieje ze tyle lat zabawy nie pojdzie na marne. Jakies porady , dodam ze utworzylem osobne konto by nie pobierac klijenta jako administrator ( czy to ma znaczenie ? ) ... dz za wszystkie wskazówki , moze jaki admin :)
Dokladnie wczoraj dzialalo bez problemu,dzisiaj niestety brak odpowiedzi,czekamy co zrobia super fachowcy z bb,
OK,czyli szanse mam :)
To nie ja mam problem tylko ONI
Na handlu widać, że jest połowa ofert, które były dotychczas bywały, także szacowałym, że 50% osób nie może się zalogować od wczoraj do gry...
Drugie 50% BB postanowiło nagrodzić 2x 1-dniowym premium i setką niebieskich ;)
Pytanie dla tych, co logowali się na telefonie - czy komuś udało się zalogować na Puffinie?
win10/64 bez problemu
Dla tych co mają problem poczytajcie wątek:
Instrukcja dla Windows
ja nie mam tyle miejsca na dysku a mam jeden więc chyba się pożegnam z grą klient za duży a przeglądarka nie działa
Na puffinie nic nie zrobisz bo klienta nie zainstalujesz I szkoda że nie będzie działać na telefonie
wczoraj (po 3 próbie uruchomienia) zadziałał. Dzisiaj 4 podejścia, restart, czyszczenie - nic nie pomaga. Zawiesza się i "brak odpowiedzi". Porażka
Zrobiłem wszystko jak napisaliście i nic nie pomogło :( tutaj zdjęcie dla potwierdzenia
https://www100.zippyshare.com/v/gvw9Hee3/file.html
ogarnięte już :) było trzeba trochę pokombinować :)
To, że klienta nie zainstaluję, to wiem, ale myślałem, że może jest jakaś podstrona, na której odpala się gra w standardowy sposób, jak wcześniej:
thesettlersonline.pl/pl/graj
Teraz automatycznie przekierowuje tę podstronę na:
thesettlersonline.pl/pl/pobierz-gr%C4%99
zrobiłem wszystko jak trzeba i nadal nic... mam dośc tego, dziekuje wam
Pewnie już na telefonie nie pogramy sobie tam jakoś szkoda
BB + ich klient = BECZKA ŚMIECHU :)
Często klient przestaje odpowiadać
dzieki ogarniete :)
Nie :-( jak tu zagrać na fonie
W Excelsior braki w animacji , nie pokazuje co wylosowałem
dzień dobry, problem jest, po zmianach ściągnąłem nową wersja i grałem, ale....wersja znikneła, kolejne pobrania, kolejne pobrania, i... d..pa nic nie działa, jestem od 6 lat na grze i widać czas ją kończyć, problemy techniczne przerosły właściciela, jest to żenujace, ZLIKWIDUJECIE GRĘ jeżeli jesteście amatorami
przepraszam jestem od 9 lat
amatorzy, masz rację czas grę kończyć i kończyć wynikające z nich korzysci finansowe dla administratora wynikające z gry ( poziom 68)
Ciekawe kiedy coś z robią.÷×
Pomimo wielu prób zainstalowania, wklejenia i uruchomienia nowego klienta, gra nie działa. Sporo czasu tutaj spędziłem i wiele wspaniałych osób poznałem. Niestety, nie mam wykształcenia adekwatnego do obsługi komputera na tak wygórowanym poziomie, Dlatego żegnam się z tą grą i z osobami, które tutaj poznałem.
Szkoda czasu na wylewanie żalów na administratorów, bo tworzenie przez nich takich gniotów i utrudnień jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.