Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ smutasy moje długo i bez uśmiechu szukają.
Wersja do druku
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ smutasy moje długo i bez uśmiechu szukają.
Chciałbym dostać wesołego geologa ponieważ przydałby się jeden wesoły który by pokazał reszcie maruderów jak szybko i przyjemnie można znaleźć złoża.
Witam!
Jeszcze tydzień! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym dostać wesołego geologa ponieważ na wyspie jest smutno i może on trochę ją rozweseli
Witam!
Zostały 4 dni! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
chcialbym drzewko wisniowe, bo tego nie mam
Witam!
W piątek odbędzie się losowanie! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
proszę o pływający domek, by moi osadnicy nie musieli już mieszkać w namiotach
Witam!
Studnia wylosował post nr 520 i gracza o nicku "Tambor".
Gratuluję!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
:)
Chciałbym wesołego geologa, który przynosi bardzo ciekawe rzeczy i jest taką małą studnią życzeń
czhcialbym wesolego geologa, bo wesoly jest lepszy od niewesolego
Witam!
Zachęcam do wypowiadania życzeń! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
chciał bym dostać wesołego geologa żeby w mojej wiosce zawitało szczęście
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ generałowie czasami mi ustają w drodze.
Chciałbym upgrade z 5 na 6 lvl budynku Kosz Wielkanocny (2015), ponieważ prowadzę hurtownię jaj na swojej wyspie i to jest kwatera główna i chcę rozwinąć działalność.
Pozdrawiam team!
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ często walczę, a generał dość długo się leczy.
Chciałabym Statuę Szalonego Królika, ponieważ moi osadnicy mogliby się rozerwać słysząc jego szalone krzyki :)
Dzień dobry studnio. Jeśli była byś tak miła, to poproszę o Mistrza Obrony. Bardzo mi się Pan Mistrz podoba, bo ma takie piękne świecące bokobrody. Dziękuję studnio. Do widzenia.
wesoły geolog :) może on by rozjaśnił me oblicze.
Chciałbym Wesołego Geologa żeby odciążył w pracy pozostałych geologów nienadążających z wypełnieniem powierzonych zadań :)
a ja proszę o akt własności wyspy marzy mi się imperium osmańskie :)
Chciałbym Ulepszony kilof żelaza, ponieważ bardzo brakuje mi żelaza !!!
Chciałabym recepturę na grillowany stek ponieważ jest sezon grillowy a moi osadnicy lubią mięsko do napiwku
Chciałbym wesołego geologa aby uzupełnił on moją kompanię i pomógł pozostałym, przepracowanym kumplom
;);)hciałabym pływający dom , bo nic tak nie odstrasza wrogów jak liczna armia;);)
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ ostatnio moi generałowie padają jak muchy :D
Chciałbym równocześnie robić przygody i ekspedycje bo spada morale wojska.
Nie będę się rozdrabniał, przydałby się ulepszony silos więc chcę ulepszony silos!Albo dwa.Tak tak dwa.
Ja też coś chcę, może być pływający dom ;)
Przeto, powiadam, albowiem jakoż smutno na wyspie mej zaiste tak i o Wesołego Geologa anichybi prośbę mą złożyć muszę.
Chętnie zawitałbym wesołego geologa wpływologa w moich szeregach, gdyż złóż się pojawia się coraz więcej.
geolog - bo tak
Życzę sobie Wesołego Geologa :) A niech szuka dziury w całym ;) Znajdzie czy też nie będzie wesoło :P
Chciałbym wesołego geologa ponieważ pozostali nie są weseli.
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ jest mi potrzebny :) :) :)
chcialbym wesolego geologa na szukanie zloz bogatych w surowce
Chciałabym Wesołego Geologa - smutasy mi się znudziły :)
Ile życzeń - pięknie! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałabym Wesołego Geologa, ponieważ humor to podstawa!