Dzisiejsza konserwacja będzie bezproblemowa
Prima Aprilis!
Wersja do druku
Dzisiejsza konserwacja będzie bezproblemowa
Prima Aprilis!
ciekawe czy w tym tygodniu uporają się z tą awarią
chwilę działało i przestało
to sobie pograliśmy ;-))
czy wam też się kończy zabawa na wczytywaniu mapy
U mnie dziala od 13
i gram dalej (14:00), jedna przygode wielkanocna nawet zrobilem .
tja. czyli wszyscy mają ten sam problem ... konserwa chyba się jednak nie skończyła ... to był tylko test
jak to tych głąbów można napisać niech się nie osmieszają ze skończyli konserwację
nie moge jajka znależć na sabotażu,ma ktoś aktualne mapy z rozmieszczeniem jajek?
"Połączenie z serwerem zostało zerwane. Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie."
Już kocham ten komunikat...
kuula ty masz dostepną grę
czyli problem jest tylko na pierwszym serwerze nowa ziemia
Nie mogę wejść na wyspę po zalogowaniu :(
nie tylko ty, coś popsuli ja chwilkę grałem a potem mnie wywaliło ciekawe kiedy to naprawią i tak robili już przerwę ponad 5 godzin wiece niż planowali
del.
nie tylko
problem jest też na słonecznym grodzie :(
co konserwa to problem....to już staje się nudne...
Ok, zasugerowałem się tutejszymi postami.
Eeech, wygląda na to, że tradycji musi stać się zadość. Konserwa konserwy :|
U mnie to samo wywaliło mnie z gry i nie moge wejść :(
czarci gaj działa ? bo nie potrafie wejsc
Pytanie do ludzi którzy nie uczestniczyli w tamtorocznym evencie, (data rejestracji po evencie), jakie macie limity przedmiotów do kupna?
gdzie reszta przedmiotów dla nowych graczy? :O
Jedno pisza co innego dodaja.
Jak ktoś ma stare przygody, z poprzedniego roku, to może dodatkowe jajka zebrać, 9 za przygodę jest. Tutaj rozmieszczenie ich, bo jest zupełnie co innego niż w 2013. Tylko nie wiem czy nie jest tym razem losowo. http://tsowiki.pl/wiki/Poszukiwania_pisanek_2014
Nie ma sensu robic mapek bo pisanki sa traktowane jak kolekcje, a one są rozrzucone losowo po mapce, wiec ty miałes taki układ kto inny bedzie miał co innego.
Dla osób z problemem logowania (u mnie pomogło czyszczenie DNS)
Przy wyłączonej przeglądarce
– wciśnij klawisz Windows + R.
– wpisz komendę: cmd
– wpisz komendę: ipconfig /flushdns
– wciśnij Enter
Uruchom przeglądarkę :)
Z jakich przygód wpadają jajka? Ma ktoś zestawienie/procentowe szanse na pisanki w dropie?
zróbcie zeby wyłączyć jakos te rabbidsy, nie lubie ich i psują mi całą zabawę jak tylko widze te paskudy biegające... nie dało sie normalnych królików albo zostawić jak były zwierzęta...
Kwestia gustu, mi się podobają.
Pojawiły się Wam wieczorne kolekcje? U mnie do tej pory pusto - ani tych standardowych, ani Wielkanocnych.
tak pojawiły sie
Pojawily
Jako gracz doświadczony i wymagający jestem mile zaskoczony pomysłem eventu wielkanocnego 2014,grafika jest po prostu przygotowana perfekcyjnie.
Pojawily, biegne i zbieram uuuu bo ucieknaaa, Jarpen zabieraj lapska