powinni sprzedawać flagi z logo "thesettlers" by móc je zawieszać na domach, balkonach podczas konserwacji:)
Wersja do druku
powinni sprzedawać flagi z logo "thesettlers" by móc je zawieszać na domach, balkonach podczas konserwacji:)
to już chyba szybciej trafi sie 6 w totka niż wejść do tej gry
a co najgorsze kopalnie zlota leca w piach i kto mi to odda??? co za gra :((( Miodowiczka chodz ze mna na piwko:PPP
ale by była beka jakby im sie serwer zjarał i wykasowało wszystkie konta :) :)
A czy nie jest sympatycznie tak tutaj sobie popisać , a nie tylko z ludkami w swoich gildiach ?
Taka Settlersowska integracja
Ja wiem co się stało... Przyszykowali prezenty do rozdania po konserwacji, ale ktoś je zdefraudował i teraz ich szukają po serwerach.
nom tylko co chwilkę trzeba odświeżać...
A to odswiezanie denerwuje ;p
gra juz działa wszystkie serwery na dodatek jako rekompenstae kazdy gracz dostał 500 klejek i egzo kosz
wrrr. napisali by że gra już nigdy nie zostanie włączona a nie co godzinę będą pisać że jeszcze nic nie wiadomo i poinformują jak coś się zmieni ....
Hehhe, z nowej ziemii mieli wszystko zrobione o czasie i tak samo pewnie dostaną upominki za tę konserwację
optymista...
Życzymy miłej gry,
Zespół The Settlers Online!......haslo przewodnie na dzisiejszy poranek:)
pewnie wymowka bedzie ze mieli bombe od hakerow jak w tych szpitalach hahahaha
dlaczego nie jestem zdziwiony :D
Dlaczego aż tylu moderatorów jest potrzebnych nawet na małych forach?
Bo moderator rozumie tylko 10% tekstu który czyta.
...reszte kasuje :)
Patrząc na ilość postów co niektórych można odnieść wrażenie że taka dłuższa konserwacja pozwoliła odkryć forum;p
Nie gorączkujmy się tak byłem operatorem gry w innej grze i wiem jakie są ciężkie konserwacje tam gdzie byłem za to wszystko była odpowiedzialna jedna osoba a operatorzy gry, mody mieli tylko na celu informować graczy na swoich serwerach o zmianach i to że tutaj narzekamy na forum to i tak nic nie zmieni.
11.33 i dalej nic
Już niedługo 3 godzinka ;)
Ja to bym sie zdziwil gdyby wszystko dzialalo poprawnie i na czas :):) a tak to mnie nic nie dziwi:P
A dlaczego miałbyś być? :D
Jak ktoś będzie chciał z Czarciego Gaju i nie tylko pożyczyć utracone surowce podczas przerwy konserwacyjnej to pisac wszytko pożycze....tylko pisac co:)
Syf kila i mogila tyle powiem o tej grze jeszcze z zadna nigdy nie bylo tyle problemow po 20k diamentow powinni za takie cos dac!!!!!!!!!!!!!
11:35
jak zwykle problem
;)
kopalnia zlota mi sie wyczerpie starce tyle monet , surowców - ludzie to gra nie srajcie sie paroma pikselami:)
Porażka :P Administratorzy daliście klapę ;/ . Mam nadzieję że odwdzięczycie się jakoś ładnie.
z tego co ja wiem to czas przygód powinnien byc zatrzymany i wzowiony po zakończonej :) konswerwacji ale nie jestem pewny nie testowałem tego :D
I kolejne info od xaara ze nie wiadome nic o czasie zakonczenia ;p
Gdynia daleko ale do wieczora powinienem dojechac :PP jaka pogoda u was?
jak osiągniemy 300 postów tutaj, to włączą ;)
Przecież mamy MEGA HAPPY HOUR - powinniśmy się cieszyć :P
Mahoo moze zdziwisz sie, ale CZYTALEM REGULAMIN, w odroznieniu do 99% graczy, moze dlatego ze sam jestem operatorem gry w innej "stajni". Ale co to ma wspolnego z brakiem poszanowania graczy przez BB ? To ze regulamin dopuszcza takie rozne mozliwosci nie znaczy ze maja sie zdarzac notorycznie w wydaniu BB, bo "regulamin to dopuszcza", wiec "sprawa czysta -zamknieta". Nie oczekuje zadnej "rekompansaty" w formie koszykow, czy nawet kopalni krysztalu, tylko POSZANOWANIA w odniesieniu do graczy i ich czasu, oraz slownosci ze strony BB. Oczywiscie ze moga sie CZASEM zdarzyc programistom "poslizgi" zwiazane z praca, ale w przypadku BB "czasem" stalo sie NORMA, a to juz chyba nie jest normalne?
Gra już działa na dodatek jest info że w ramach rekompensaty każdy gracz otrzyma 500klejek i kosz egzo