To czekanie jest bezcenne:)
Wersja do druku
To czekanie jest bezcenne:)
co za ***** to wymyślił,BRAWO...
To zależy od serwera. Ja grając na 1 serwerze (świecie) na wejście muszę czekać +-30min a na serwerze 6- 1minute. Jednym słowem tragedia.
Osobiście uważam i tak jak ktoś wcześniej w którymś wątku wspomniał chociaż jedna, dwie osoby powinny pilnować tego przez weekend. Tak to jest jak sobie robią wolne przez dwa dni i niepotrzebnie problemy się robią ...
Jak dla mnie, to w tej sytuacji powinni przedłużyć też czas na "Cztery wiatry". No i dać coś lepszego niż 2 kosze egzo, albo latającego.
A Ci, co szukają moda, mylą pojęcia- mod- to moderator i co do cholery ma on wspólnego z techniką gry? Moderator ma pilnować porządku na czatach i forum, a nie zajmować się techniczną stroną. Dziwi mnie więc najazd na modów.
ja czekam od 18 i mam już tylko 80... ale dzisiaj już 3h próbowałem i zwiecha i lipa od nowa
Ha ... jedyna, która się nie boi i coś z ty próbuje zrobić. ;) I tak jak powiedziałaś, powinien przekazać komuś, aby zainteresował się tym co się tu dzieje. ;)
a ten czas to ja nie wiem co pokazuje, bo próbuje ponad 2h i cały ten czas nie pokazywało więcej niż 30 min do końca
jaka kolejka? w pierwszym momencie logowania o 9rano miałem 624/ 630, PC: 3min, teraz mam 914 / 1639 i PC : 14min 56sec... po 11godzinach.. no comment
gram od niecałych 24h i jakoś niespecjalnie chce mi się jutro włączać komputer na cały dzien, aby około 15okaząło się że JUŻ MOGĘ GRAĆ!
Rano się logowałam bez problemu ale teraz mam jak każdy dłuuuugi czas oczekiwania.... Porażka jakaś... ;\
doczekałem się :P "tylko" godzina i 20 minut czekania :)
nie tylko u was umnie w czarcim gaju tez to jest i mnie wkur....
nie tylko u was umnie tez to jest i niemoge wejsc
wygląda na to, że chyba wszyscy chińczycy się na polskich serwerach TSO logują i stąd te kolejki, innego wytłumaczenia nie potrafię znaleźć...
Hej drodzy gracze,tak czekam i czekam na zalogowanie od wczoraj i już mi się to czekanie znudziło.Moze ktoś poda nazwę jakiejś fajnej gry .
Oddać mi mojego generała !!! To kpiny , nie da sie juz spokjnie popykać zawsze coś musi sie popsuć :-( usiąść i płakać . Mam tylko nadzieję ze powróci z tego zakręconego MATRIXA .
z rana jeszcze gra hulała ale póżniej masakra jeszcze na Słonecznym grodzie można było grać ale i teraz i tam jest kicha
the settlers 7 jest dobre
po***ało ich z tym czasem logowania
szkoda mówic !!!! patologia
Kiedyś grałam w Traviana i było praktycznie zero problemów skończył mi się świat zmieniłam grę
swietnie jak sie nie zaloguje to 45 diamentow pojdzie w pi...
patologia!!!!!!!!
To są normalnie kpiny... Próbuję się zalogować, z początku miałam kolejkę logowania 710 z 710 i czas oczekiwania około 10 minut. Teraz mam 443 z 715 i 20 minut!!!!!!!!! Rany boskie!!! Przecież nowych graczy u nas nie przybyło, skąd te problemy??!! :| Może mi ktoś wyjaśni, bo ja nic z tego nie rozumiem :|
poprostu to jest parodia lepiej niech juz nic nie ulepszaja w tej grze
Hehe nikt nie może wejść... Rano nie miałam problemu około 18 też nie a teraz ZONK ... Logowanie się zwiesiło od kilku minut jestem w kolejce pod tym samym nr a czas i liczba chętnych rośnie i rośnie jak nasze ciśnienie przez tą GRĘĘĘĘ ;\
777 z 1119 czas 20 min :D :D
co sie dzieje? niby czekac trzeba 20 min na zalogowanie sie, jakis koszmar
ja od 10 rano czekam i nic
skandal z tym logowaniem!!!!!!!!!!!!!!!! 7 godzin i nic............... kasę biorą za klejnoty ............ a grać nie można............ co dni wolne??????????? gówno mnie to obchodzi !!!!!!!!!!! chcę grać!!!!!! brać się do roboty i poprawić ten błąd!!!!!!!
Kolejka logowania: 455 z 1694 PC: 51 min 34 sek
Tak już jest od 3 godzin, ale ponoć w obiekcie poruszającym się czas płynie wolniej niż u obserwatora.
Dzięki tej grze zrozumiałem co Einstein miał na myśli mówiąc że czas jest pojęciem względnym.
Wiecie może jak obliczyć z jakim kopem w Kosmos lecą "thesettlersonline.pl" ?
Co się stało z logowanie? pisze mi jakieś 620 z 622 i mam czekać ~ 20min. tylko że ten czas się nie zmniejsza ;/
Co to ma być!!!!!!!!!?????
Kolejka logowania: 455 z 1694 PC: 51 min 34 sek
Tak już jest od 3 godzin, ale ponoć w obiekcie poruszającym się czas płynie wolniej niż u obserwatora.
Dzięki tej grze zrozumiałem co Einstein miał na myśli mówiąc że czas jest pojęciem względnym.
Wiecie może jak obliczyć z jakim kopem w Kosmos lecą "thesettlersonline.pl" ?
ja dzisiaj czekalme 1,5 godziny teraz jest podobnie zaczxynalem logowanie z 1101 miejsca minela godzina i jestem 430 miejscem i jeszcze 30 min do konca niby
hehe nikt tego nie wie... I każdy ma podobnie ja czekam od około 20:10 by się zalogować i ledwie jestem 279 w kolejce....
Poczekaj nie kop a dostaniesz premię albo dwie za utrudnienia hehe