-
:((( szkoda ze tyle bledow ja mialam uszkodzona przygode do tej pory 4 generalow nie wrocilo i ok 800 populacji /wojska z nimi , klikam majac nadzieje ze powrocą :)))ale to nie tak, jesli awaria i takie bledy powinna byc i praca/pomoc weekendowa, bo fajna gra i zabawa i nie wyobrazam sobie zablokowanego dostepu do gry :(((((
-
ja tez mam to samo :/ moja kopalnia złota własnie robi mi papapapapa
-
to ciesz się że możesz się w ogóle zalogować bo ja od dwóch dni wyspy nie widziałam
-
moja pewnie już też i klejnoty przepadły
-
no klejnoty to swoja droga...
-
Mam to samo nie moge wejsc w przygode kumpla wo wywala mnie do ekranu logowania, gienka juz 2 dni nie widzialem
http://img201.imageshack.us/img201/327/screenxi.jpg
pisanie do suportu nic nie daje bo nawet nie laska odpowiedziec, tacy hcetni do pomocy MODowie tez jakos nabrali wody w usta.
Informuje was droga firmo sprzedajaca szajs jesli strace chociaz jedna jednostke, gienka lub doznam jakichkolwiek innych strat, nie bede was straszyl tylko wystapie do sadu, a ze pare koron w te gre wlozylem nie odouszcze wam.
-
Właśnie mnie to też dopadło. Postawiłem kopalnie żelaza na złożu i w tym momencie mi wyskoczył komunikat, że obszar uszkodzony, papa!
-
Mnie dopadł w piątek i do dziś nie chce puścić a mija trzeci dzień odkąd nie mogę się dostać do gry.
-
od poniedziałku czekam aż coś zrobią żeby można było się zalogować
-
MNie dzisiaj "wywalilo" z gry i powstał ten sam problem. Masakra jakaś:(((((((((((((