Widzę że ktoś się postarał, pytanie tylko czemu IE? <palmface>
Wersja do druku
Może powinni Nową Ziemię rozdzielić na dwa serwery, powiedzmy - Ziemia Północna i Ziemia Południowa. Widać wyraźnie, że jest jakiś problem z wydajnością. Na początku gra łapie laga, a później już tylko wywala z gry przy próbie logowania.
Myślę, że za ten film jest szansa na Oscara. A tak na poważnie, to trzeba się nie wylogowywać.
Wywala i wywala, tracicie tylko graczy czyli kasę, zróbcie coś z tym, przygody to już można za połowę ceny kupić, mało kto zaryzykuje blokiem przy takich zawiasach.
zalozylem nowy temacik , jak wiecie jest to Beta czyli pomysly ze sprawami sadowymi raczej maja niewielkie szanse, szybciej rozdmuchanie sprawy w jakiejs gazecie , takie cos podwaza zaufanie do firmy,w polsce to olewaja ale anglia niemcy czy inne rozsadne kraje to inna sprawa.
http://forum.thesettlersonline.pl/th...4807#post34807
co o tym myslicie ???
ja to musialabym dzis nagrac ze dwu godziny filmik ;)
a i tak nie skonczylby sie happy endem :P
zniechecenie siega zenitu
Może to nic odkrywczego, ale jak wyświetli się wam komunikat, klikniecie OK (jeśli uda się dotrzeć do widoku osady) i zatrzymacie odświeżenie strony znakiem stop w przeglądarce to możecie grać dalej. No dobra, może nie jest tak różowo - tzn. można dalej używać czatu i komunikacji, natomiast nie działają akcje na osadzie. Ale przynajmniej jest okazja, aby poinformować drugą stronę, że macie taki problem (przy na przykład bufowaniu).
Zróbcie wreszcie te badziewne serwery. Była wiadomość że znaleźliście źródło problemu i co? Znowu to samo, jedna wielka dup..a. I mam pytanko jak długo jeszcze to będzie beta? Rok? Dwa?