ALE i TAK GRAŁEŚ JAKIEŚ 45 sec czyli długo jak na standardy tej gry.....
Wersja do druku
no to sobie pograłem. wczoraj nie było problemu a dzisiaj co kilkanaście, kilkadziesiąt sekund zrywa połączenie.
A podobno problemy zostały rozwiązane...., taaaak uwierze jak zobacze.
i zaś sieczka, albo wogle zalogować się nie idzie, albo po 30-sec wywala.
Ps. od pół godziny walcze tylko o to by postawić pole zboża, a nawet to sie nie udaje bo wywalwa. Macie za dużo ludzi na serwerze, przenieście połowe na inne, albo naprawcie RAZ A DOBRZE problem!!
Zgłaszałam w środę,czwartek, piątek i sobotę odpisze ci tylko automat. Ja do dziś prucz automatycznej odpowiedzi nie dostałam innej od nich. Olewają nas i sie ciesza ba kasa im i tak leci. jak by wszystkie serwery padły to by się za to wzieli. A tak po co
Dobra, też idę sobie pograć w Diablo....
Prowiant pracuje, koszary też, później coś się porobi.
też ide jakiejś gierki innej poszukac bo masakra się z ta uzerać
może niech każdy zrobi nowy temat na forum jak im zaśmiecimy forum to może to naprawią
q...fa maks 45 sek byłem dzisiaj. Zero budowania, zero odbudowy, zeło doładowań itp. W plecy jestem maksymalnie i kto mi za to zapłaci. A kupiłem kilka pudełek i doładowania klejnotów też więc jestem REALNĄ Kasę w plecy. Gra za***iaszcza, tylko support leży i kwiczy. PROBLEM Z SERWEREM naprawiają już ze 3 tyg. Co chwile do nich pisze i co chwile pierdoły opowiadają. CO NIBY POPRAWILI. Zj....ali jeszcze a nie poprawili.
Na dzisiaj zaplanowany miałem wejście na poziom 42 i co ??? Wojo na przygodzie, za chwile przeładowanie w wiosce a ja nic nie mogę.
Ja mam powoli dosc tej gry zrobcie w koncu to dokladnie a nie robicie bezsensowne konserwacje i inne przerwy ktore nic nie wnosza nadal gre wywala zalosne