-
eh... to jest niedorzeczne... żeby co dzień był ten sam problem i z logowaniem i zrywaniem połączenia już po paru sekundach wejścia do gry czy też w czasie logowania.
Co z tego że to beta. Macie najważniejszy problem natury technicznej że choćby nie wiem jak gra była wspaniała to bez dobrego połączenia nic nie ugracie. NIe zwalajcie że to indywidualny problem każdego gracza czy też natura antyvira lub przeglądarki. Skoro dziennie piszą o tym problemie dziesiątki ludzi to zamiast zbywać i czekać weźcie sie do pracy.
-
Tak, potwierdzam. Po wejściu na przygodę wyrzuca z gry. Dzisiaj zacząłem przygodę Okradać bogatych i kilka razy wyrzucało mnie podczas ustawiania jednostek na przygodzie, aż w końcu zupełnie nie mam możliwości wejścia na ekran przygody. Spróbuję później.
-
ooo... udało mi się zalogować na jakieś 15 sekund! Jakiś postęp :D
a miałam w planie 2 przygody dzisiaj :(
-
Nie ma co wyzywac. Proponuje pozew zbiorowy
-
ja nigdy na nowej ziemi nie mialem takiego problemu ... do dzis nie idzie grac co 10sekund rozlacza
-
Dziś niedziela, niedziela jest dniem wolnym od pracy, w BB chyba też ;/
-
Może i dzień wolny od pracy - ale dla nich dzień wolny od myślenia jest siedem razy w tygodniu. Tak dalece posuniętego olewania ludzi nie widziałem już dawno - a BB_Xaar w poczuciu dobrze wypełnianych obowiązków siedzi przy śniadanku i ciepło myśli o frajerach (czyli nas), dzięki którym ma pensję
-
Udało mi się zalogować ale do gry nie wchodzi co jest !!!!!!!!
-
Bedziecie tu marudzic czy zrobicie cos aby bylo dobrze?
-
Po kilku sekundach od wbicia się zostaję wywalony :/