Robisz błędy w swoim statusie?
Wersja do druku
a więc co, koniec gry znaczy się? ;)
Tu to się dopiero ludzie denerwują:D
https://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL
ja czekam na dzisiejszy początek :D
szkoda gadać
ale za to będziemy mieli króliczki jako przeszkadzajki-cierpliwość będzie nagrodzona :D
Mam nadzieję, że jakąś nagordę/prezent/zadośćuczynienie odpalą w postaci pisanek :) Tylko żeby nie było ich 10 jak co roku... >__<
Konserwacja uderzyła w waszą miłość do gry jak kula w teledysku Miley Cyrus, zgniatając kopalnie złota, niszcząc gospodarkę i łańcuchy produkcyjne. Może zamiast wylewać łezki zanucicie to do jakiejś dobrej nutki?
Poskładałam to w całość, tekst pisany od rana bardzo fajny na love song. Autor BB_xaar
Podoba się? A więc łapka w górę i śpiewamy :)
Zwrotka pierwsza (07:58):
Wygląda na to, że konserwacja potrwa nieco dłużej. Gdy tylko uzyskam dokładny czas zakończenia prac technicznych, dam znać.
Refren: Dam znać, zaraz o tym napiszę, dam znać… (x5)
Zwrotka druga (08:57):
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu o tym napiszę.
Zwrotka trzecia (09:33):
Wykonywanie części skryptów nadal trwa, na chwilę obecną nie jest znana dokładna godzina zakończenia prac. Po otrzymaniu dalszych informacji, dam znać.
Refren: Dam znać, zaraz o tym napiszę, dam znać (x5)
Zwrotka czwarta(10:29):
Prace konserwacyjne nadal trwają, najprawdopodobniej zakończą się około 12:00 czasu polskiego. Gdy pojawią się dalsze informację, bezzwłocznie o tym napiszę.
Zwrotka piąta(12:17):
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte około 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
Będzie kolejna zwrotka? :)
Hahahahaha dobre ;D
Ja pi..kuję, ludzie, czy Wy naprawdę nie macie życia? Rodzin? Przyjaciół? Obowiązków?
Rozumiem, ze podejście tej firmy bywa nieprofesjonalne, sam się czasem irytuję, ale żeby wałkować kilkaset postów o tym, że się przedłuża downtime, wylewać żale na facebooku... Jest ładna pogoda - idźcie sobie na spacer, zróbcie zakupy albo nie wiem... ułóżcie sobie puzzle. Czy naprawdę jak konserwacja przedłuża się o dwie czy nawet cztery godziny to Wam życie się rozpada?
A już sugerowanie gościowi, który zajmuje się przekazywaniem informacji, że nie ma honoru, bo nie chce zmienić pracy to jakaś żenada.
Nie ma to jak usłyszeć takie rady od kogoś, kogo jedynym zajęciem, a może i nawet sensem życia jest granie w internetową grę.
Rekord konserwy po konserwie już pobity ... ale co tam rekordy.
Jeśli Event będzie na miarę poprzedniego, to za dwa dni nikt nie będzie pamiętał tych problemów :)
A chwila oddechu od gry, niektórym wyjdzie na zdrowie :)
loguje się :O
NIe da się;P przerywa polaczenie;)
LOL Ja też:D ciekawe czy zadziała
obstawiam 16 ale o 18 konserwacja konserwacji i tak do 21 :)
ooo juz działa :P
działa!
Jest :)
Nowa ziemia też już działa
działa :)
złota góra działa :)
Jest + tej konserwy.....
ładniejsza królica przy logowaniu niż w zeszłym roku:)
wreszcie beksy mogą grać hehe,żałosne gdy życie opiera sie tylko na setach:)
A ja nie mogę wyskakuje wczytywanie mapy i proszę odświeżyć połączenie. żal tej gry
nie Tobie jednemu :) a to Ci psikus :)
Jednak nowe osoby nie mogą nadrobić nieobecnosci w poprzednich eventach i dokupic sobie wiecej odkrywców, młynów i rezydencji. Wczoraj nie potrafili tego napisać wprost.
i jak kto pierwszy zgłosi że go gra wyrzuciła :)
No to mamy pierwszy bug.
Przy próbie wejścia do przygody Sabotaż:
http://scr.hu/1xmd/mumn0
mam sobie ciasteczka wyczyścić :)
a ja już wszystkie zjadłem :)
To sobie pograłem he he , w zadaniu jest by postawić kopalnie węgla na 5 lvl , po postawieniu jej w kolejce budowania gra mnie wywaliła i nie mogę się zalogować . Oby tak dalej , masakra tyle napisze o BB .
i już grę popsuli ;)
ktoś ma problemy z logowaniem? mnie wywala za każdym razem jak zaczyna się wczytywanie mapy
edit: reset kompa był, wyczyszczenie przeglądarki było, tryb zgodności włączony/wyłączony był ... nic nie pomaga. zaczynam spamowac support
No ja mam he he , smiech na sali , nawet konserwe konserwy sa w stanie zepsuć
gra ktoś na "AnnoOnline" tam też takie konserwy mają?
Moze to nie była konserwa tylko paprykarz .....xD
Nie można wejsc do zadnej przygody za kazdym razem wywala kiedy chce wejsc do byka lub zaprosic znajomego do tej przygody..
ja w ogóle nie mogę się zalogować od razu odśwież połączenie
i znowu zdupili nic nie działa do bani z taką konserwcją