zgadzam się z tobą...
Wersja do druku
zgadzam się z tobą...
criticalerror to juz bylo!
...
Tak. :D
oki poczekam bo do poludnia podobno nie wypada pic gorzałki
ok juz dziala
Ja tam stawiam na kanapkę z czerstwej buły i śmierdzącego sera :D
Kolonia nie działa
czy ktoś wie kiedy znów połupiemy
wpierdziel dla kazdego za free :D:D
figa dzialaja ale nerwy
jeszcze troche i zrobia konserwacje tygodniowa od czwartku do kolejnego czwartku, a tak w ogóle ciekawe co zepsują
no, był czas przywyknąć przecież :P
a tam miodoweczka dziala tylko nie mozesz sie zalogowac :D
dzis
ze tak powiem *******ona konserwacja:(((
działa zaledwie poprawnie... ;)
bardziej by pasowało w łupiemy :p
3 godziny spóźnienia, liczba samobójstw w Polsce zwiększyła się 3 krotnie. Ludzie ogarnijcie się. Maja spóźnienia zawsze. Zawsze też płaczecie bo przygody, kopalnie, produkcja. Ruszcie się przed konserwa i się zabezpieczajcie (Nie mówię tu o osobach których zaskoczyła zmiana dnia konserwy). Czasem wydaje mi się że gra to całe Wasze życie, trochę dystansu.
czarci gaj zawieszony na zawsze:PPP
criticalerror dobre i pożyteczne....tuż po przeczytaniu twojego postu on zniknął,czyli Mod czujny jak ważka :-) czyli oko wielkiego brata patrzy... może BB równie szybko zacznie reagować?
11.24 gra nie idzie
ale jaki serwer?
moze zalalo nasze wyspy?
wydaje mi się że tak długie oczekiwanie będzie ich kosztowało całkiem sporo prezentów
Czy czas przygody zatrzymuje się w trakcie takich akcji jak teraz ?
20 lecie = 20 godzinne opóźnienie konserwy
chyba sie wyprowadze na syberie tam przynajmniej bede mogl ponarzekac ze zamarzly im lacza
Kawalek pieknej dziewczyny :)))
no niestety, nie można nawet się pośmiać czekając, lepiej usuwać posty, niż naprawiać grę...
jejku posty "niewygodne" są usuwane z prędkością światła....
głównie chodzi o to, że skoro nawet w "głupiej grze" ma się człowieka za nic to czego czepiamy się "normalnego rządu" itp
a co do internetu, to niestety mamy XXI wiek i bez tego jak bez ręki czy nogi... ja nie mam po co włączać kompa jak nie mam neta: nie ma wtedy muzy, filmów, czy TSO
napiszcie konkretnie kiedy będzie można zagrać ? kiedy to skończą papraki bo czas leci i nuda....