Cos sie stalo z serwerem
Nie ty jeden masz problem
Wersja do druku
Cos sie stalo z serwerem
Nie ty jeden masz problem
883 na 1529 i 1h 37min do zalogowania. Masakra chyba zaraz zrezygnuję z tego juz kilka razy dzis bylem kolo 20-40 w kolejce i mnie wywalalo
juz 1600 na kolonii
dobijemy do 2000
?
co do nagrody to mam nadzieje ze kazdy dostanie chociarz 1k klejnotow za straty jakie pociagnal za soba wspanialy update
ja gram praktycznie od początku i będzie ciężko się rozstać ale mam się wpieniać od samego rana, na testowym jest podobnie brak możliwości logowania, 28 godzin i brak efektu
Probujcie mnie sie nie chce
Wole sobie odwiedzic dziewczyne niz patrzec tepo w monitor i stojaca kolejke logowania
I co dzis tak cały dzień a zaliczy mi dzien czy klejnoty pojda w niebyt ?
Ja gram od ostatniej wielkanocy to tez mi szkoda tych 11 miesiecy
JEst jakiś komunkiat na temat tych logowan ?
Wczoraj tez tak bylo a z klejnotami niewiadomo
Ale znajac ludzi rzadzacych gra to ci zamienia klejnoty na koszyk egzotycznych owocow ...
mam nadzieje ze kazdy otrzyma chociarz 1k klejnotow za wspaniala aktualizacje gry...
i brak mozliwosci wykonania zadan gildii, logowania oraz dziennych
a co do strat na wyspie to powodzenia ;D totalne spustoszenie
pozdrawiam erooo z Kolonii
PS wyczekujmy 2000
długo jeszcze będę czekał na możliwość obejrzenia swej wyspy ???
od 2 godzin próbuje sie zalogować i ciągle kolejka rośnie
powoli mam tego dość
Hm.... najciekawsze , że nikt z moodów nie wyjaśnia. Może tak zacząć szukać innej podobnej gry, gdzie będą bardziej szanować graczy , a nie liczyć tylko ile wykupią diamentów (biorąc pod uwagę zakres zadań, chcą do tego zmusić wszystkich graczy)
Też czekam ponad pół godziny aż,.... się zaloguję :/
Prawie kazdy tak ma :/
Moze jutro cos poradza bo rusza 4litery do roboty
Ja bym się zadowolił szybkim gienkiem jakby mieli coś dawać za te bugi/lagi/ brak możliwości logowania/straty gienków itp. Ale za pewno po koszyku dostaniemy
Erooo 1k to za malo ...
Dolicz straty smiertelne wsrod dzieci neo
koszykow to moge nakupic za surowce ktore i tak stracilem bo nie mam premi na budynkach
wiec oczekuje czegos czego nie mozna kupic
ja już czekam 54 minuty :P
teraz mam napisane, że jestem 48 w kolejce i mam czekać jeszcze 6 minut a ciekawe ile w rzeczywistości wyjdzie
gamezownik a co ma mod do tego
to jest problem supportu
A jaka niby wartosc ma cos co sie powtarza systematycznie po kazdej aktualizacji?
o proszę na serwerze testowym mogli "testserver ma dużą kolejkę logowania w tej chwili. To może zająć trochę czasu, aż będziesz w stanie grać po zalogowaniu.
Nowa wersja testowa jest planowane na przyszły tydzień.Wdrożenie nastąpi ok.. we wtorek.
Nie będzie żadnych zmian w czasie weekendu.
Będziemy informować o kolejnych krokach w poniedziałek."
niektóre serwery działają:)
Kopalnie się kończą, pole wyjaławiają się itp. a gospodarka stopuje, to co na nadwyżce można zarobić się niestety traci. Najgorszej gdy ktoś miał kopalnie na 4lvlu lub 5lvlu i mu się w niej kruszec skończył ...
Ej no ja jutro mam w szkole 4 informatyki to bym chcial cokolwiek ciekawszego zrobic niz patrzyc w monitor ...
konkurencja zaciera rece haha
Ja jestem zrozumiały na zmiany ale dziś czyli o 20:00 to naprawdę niewiarygodne system wpuścił wszystko zaskoczyło ale w tabeli logowania jest napis kolejka logowania i ilość i tak przez 20 minut trzyma. No nie wiem po co była dziś konserwacja jak i tak przed nią było dobrze a po niej żle.Moim zdaniem to nie warto tej gry aktualizować bo taki to efekt wyszedł.
A support odpowiada???
Kolejka logowania 295 z 1119 PC 33 min. 8 sek
i rośnie czas
Taka dobra firma jak Ubisoft dała ciała po całej linii, czegoś innego oczekiwałem zaczynając tu przygodę z settlersami
napiszą że to wersja beta bla bla....i poklepią nas po plecach ewentualnie wybrani dostaną uśmiech kierownika odciśnięty w betonie
Thomas powiem ci z mojego doswiadczenia ze ZAWSZE po aktualizacji jest duzo gorzej niz bylo ...
czas zacząć podawać linki innych gier o podobnym charakterze , ale o wiele lepszej obsłudze i zarazem dużo tańszej gry - bo koszty diamentów są strasznie drogie w stosunku do możliwości posiadania w zamian.
dobra nie ma sensu mam nadzieje ze do 2k dobije dzisiaj =D
Taaa kupuj diamenty i dawaj tym <cenzura> zarobic
Przez weekend 39 postow super...
Przede wszystkim lepszym kontakcie z graczem jak jest coś nie tak, od 2-óch dni nic nie wiadomo dlaczego takie coś się dzieje z grą. Krótkie info na głównej by wystarczyło
No to Cię przebiłam u mnie zaraz do 2000 dojdzie ;)
Jakims cudem wczoraj udalo mi sie zalogowac, poczym po godzine "wykopalo" mnie i dzis od 15-tej z uporem maniaka probuje sie zalogowac i kolejka lgowania rosnie, zamiast malejac, ale spokojnie- pociesza nas koszykiem cioci Irmy, szalu nie ma.
Gizmo09 oni maja weekend ;p
Temu niby nic nie robia z tym ale daj spokoj przeciez wiadome ze najwiecej ludzi chce zagrac akurat w sobote i niedziele bo w tygodniu szkola/praca itp
Pnie i panowie czas mojego logowania 2godziny współczuje tym 698 co jeszcze czekają
Czyli da się już wbić do gry tylko że trzeba długo czekać ?
Ja póki co jestem 532 na 1130 osób. Do zalogowania zaś zostało mi ok. 24 minut