Jak to nie, zegar Happy Hour dalej odlicza xD
Wersja do druku
a Walentynki nie miały być 14 lutego przypadkiem? mamy 21 to po terminie już dawno. Zaraz zastanie nas Wielkanoc i jednorożce będzie trzeba zmieniać na zajączki :) jaki sens ma to wydarzenie? już po walentynkach, a te spędza się z drugą osobą w kinie, restauracji, czy kolacji przy świecach - myślę, że żona by mnie wyśmiała jakbym jej powiedział zarejestrój się na settlers online, bo jest wydarzenie walentynkowe :) jak tu się cieszyć grą? Gdy przez pół dnia nie można się zalogować na grę przez event, który jest przeterminowany i za kilka dni i tak zostanie zdjęty :P ale dziękujemy za chęci urozmaicenia gry :) z tym, że aby się wyrobić w terminie z eventami może lepiej szybciej podejść do tematu i zabrać się wcześniej za przygotowania??? :) i może bardziej tworzyć eventy związane tematycznie z grą, a nie koniecznie z datami z kalendarza. Coś na zasadzie: "Pokonaj Wikingów na ich przeklętym statku", "wypleń zarazę wśród zwierząt", "Walka z Mrocznym Plemieniem", "Handel z majami", "Zbuduj konia trojańskiego" - Coś z naprawdę unikatowego i bardziej w klimacie The Settlers, a nie słodkie pierdzące serduszka.... :)
oni dalej mydla oczy HH , kto to w ogoel jeszcze kupuje
ja bym zrobiła iwent z okazji Dnia Kobiet ;) jest szansa, że kwiatki się da wykorzystać :)
No event przeciągnął się ze startem z racji ze jak zwykle ich zaskoczyło to ze gra nie daje rady swoja wydajnością serwerów :P Ale ponoć przez te utrudnienia event bedzie o jeden dzień dłużej, HURRA. Niech lepiej informatyków zmienia na bardziej ogarniętych.... A przecież ten mały szczegół że Event zacznie się 21 a nie 14 to nie taki problem dla BB....
pewnie trzeba będzie anulować kooperacyjne już rozpoczęte, bo po 18 może już kogoś nie być :(
No cóż życie - event - BB i porażka :P
Widać niemieckie firmy produkujące gry już tak mają z tymi jednorożcami. Popatrz na grę Diablo, tytuł o pokonywaniu hord potworów, a co krok masz tam teraz jedrorożce srające tęczą, misiaczki i inne przytulasy :D
I to jest smutne... nie po to ktoś gra w Diablo, aby patrzeć na jednorożce srające tęczą misiacki i inne przytulasy :D W końcu zacznie grać w inną grę, która trafi w jego gusta i przestaną go irytować słodkie dodatki. Tak samo nie po to ktoś gra w the settlers, żeby jakieś kwiatki zbierać, albo serduszka, czy tam jednorożce :)
sorki widze że kolejna konserwacja