-
Konserwacja techniczna - 19.03.2018
Drodzy Gracze,
W poniedziałek 19 marca zadania infrastruktury IT mogą mieć wpływ na usługi online, przez co mogą pojawić się przerwy w połączeniu lub gra może być całkowicie niedostępna.
Prosimy o wcześniejsze rozplanowanie rozgrywek.
Data: 19.03.2018
Czas trwania: Od około 08:00, czasu polskiego do około 18:00, czasu polskiego
Gra: Mogą pojawić się przerwy w grze lub gra może być całkowicie niedostępna podczas wspomnianego okresu.
Dotyczy: Gry, strony internetowej, forum
Serdeczne pozdrowienia,
BB_Penelopa
Konserwacja techniczna - 19.03.2018
Drodzy Gracze,
W poniedziałek 19 marca zadania infrastruktury IT mogą mieć wpływ na usługi online, przez co mogą pojawić się przerwy w połączeniu lub gra może być całkowicie niedostępna.
Prosimy o wcześniejsze rozplanowanie rozgrywek.
Data: 19.03.2018
Czas trwania: Od około 08:00, czasu polskiego do około 18:00, ( potem 20.00 , 22.00 itd aż możeeee ruszy:) )czasu polskiego
Gra: Mogą pojawić się przerwy w grze lub gra może być całkowicie niedostępna podczas wspomnianego okresu.
Dotyczy: Gry, strony internetowej, forum
Serdeczne pozdrowienia,
BB_Penelopa
-
Odwyk od nałogu za free :D:D:D:D:D:D
-
-
strona nie dziala od wczoraj rano do dzis....UK kied to zrobia masakra jakas...
Zart ....
-
Cieszy mnie tylko że nie wydałem na tą grę ani złotówki, a tak to ogólna jedna wielka żenada tyle w temacie ;)
-
Witam
Co jest z ta grą. Od wczoraj(18.03.18) gra nie działa. Pięknie piszą na stronie głównej że 19 marca gra nie będzie dostępna do godziny 16:00. Jest juz 20 min po 16, a gra dalej nie działa. †o co się dzieje to jest kpina z graczy. Dwa dni nie działa jestem stratna we wszytkim co mogłam zdobyć w grze. Nie wspomnę że straciłam urlop który wzięłam w pracy tylko na marne. wrrrrr
-
czy BB może potwierdzić że 18 to realny termin ??, czy awaria jest już usunięta i trwa faktyczna konserwa ?, bardzo proszę w imieniu graczy o odpowiedź....
-
A nie dałoby się zrobić, żeby gra nie działała do końca roku? Może bym o niej zapomniał ;)
-
Po macoszemu
Cytat:
Zamieszczone przez
Stiga77
...Mieszkam w DE...
Troskliwi BB "specjaliści" , od przeszło doby są głęboko w miejscu twojego zamieszkania, jednak naiwni bylibyśmy licząc na naprawę jakichkolwiek usterek...
Ich niekompetencja jest już tradycją, w dodatku tak znaną, że niektórzy mniej od nich upośledzeni koderzy używają określenia "programista bb" jak obelgi :)
Idę o zakład, że nadal nie będę miał na wyspie excelsiora...
-
bo to jest "Sos Sonya: Plan C"