-
Niestety ale to chyba grubsza sprawa i tak łatwo nie będzie.
Najprawdopodobniej to atak hakerów z Korei Północnej.
My jesteśmy serwer Słoneczny Gród, a oni ostrzegali przed oglądaniem "Wywiadu ze słońcem narodu", wszystko co im się kojarzy ze słońcem hakują i nic nie da się zrobić.
-
Narzekałem na BB a tu taki prezent wolna ostatnia sobota w roku. :)
-
ale to nie z naszej winy gra padła.
Wina leży po stronie BB wiec jeśli gra nie będzie działała to powinni przedłużyć misje i premium a w kalendarzu powinni na swój koszt pootwierać okienka a nie na nasz graczy.
-
niestety , ale premium tez sobie idzie ,to ich problem a nie nasz , tyle że za premium to ja płaciłam a nie oni.
kolejny raz brak jakiekolwiek informacji czy robią cokolwiek
-
No i mamy sprawce to Aggies nam "zakleiła" serwer :)
-
Nie rozumiem, czemu narzekacie, że nic nie dostaniemy w ramach rekompensaty. Na pewno wzniosą się na wyżyny i dostaniemy 15 stalówek, 45 rudy miedzi, 10 prezentów i... obowiązkowe najserdeczniejsze podziękowania za cierpliwość :D
Pewnie BB chce, byśmy więcej czasu spędzili z rodziną :D
P.S. No tak - z tymi podziękowaniami to już przesadziłam ^^
-
.............. a pamietam jak na swieta dostalismy po 2k granitu :)
-
Ludziska, nie narzekajcie, to tylko gra, premium zawsze przedłużają jak są konserwy to myślę,że i tym razem dadzą z jeden dzień, albo może i dwa.A resztą się nie martwię, jak przerwa będzie dłuższa to w osadzie wszystko samo stanie.
-
Nie przesadzajcie. Nie jest aż tak źle. Zawsze mogło być gorzej i to się stać np w Wigilię :) Tak musimy przemęczyć się "tylko" 2 dni :)
-
wracam z pracy i co widzę
cały słoneczny odpoczywa
jaki miły prezent świąteczny od BB :)