no toz to piękny błąd a co ma robienie puszkarzy do koszowania ?
Wersja do druku
no toz to piękny błąd a co ma robienie puszkarzy do koszowania ?
działa wam gra
bo nie moge wejsc
ja nie moge dzis ;) tzn pół dnia grałem, potem relog i podczas wczytywania mapy mam: Uszkodzony obszar serwera ;/
Czyszczenie cache nie pomaga
Wcale nie dziala normalnie!! problem sie powtarza nie mozna wejsc na wyspe znajomego:( wezcie sie wkoncu do roboty i to naprawcie!! pozdrawiam
Psioczyć i narzekać każdy potrafi, ale najnowszego Pamiętnika Dewelopera to nie chciało się przeczytać...
Cytat:
Początek czerwca przyniósł wiele poprawek oraz zmian na serwerze testowym, na przykład poprawkę dla zadania "Śmierć przywódcom", naprawę błędu uniemożliwiającego odwiedzanie wysp znajomych, usprawnienie procesu aktualizującego historię transakcji handlowych oraz więcej. Jeśli poszczególne testy zakończą się powodzeniem, już wkrótce poprawki te trafią również na polskie serwery.
nie mozna wejsc na wyspe znajomego....do tej pory nie mialem tego problemu
przeczytaj dobrze watek w którym piszesz - znajomy produkuje wojsko, którego ty mieć nie możesz. Poczekaj aż skończy
Miałem sam napisać taki wątek, ale już jest, więc wyrażę się raz i to jasno, mam nadzieję, że dla wszystkich:
1: SYSTEM WINDOWS- KAŻDY MA BŁĘDY
2:O GODZINIE 3:00 DO 3:20 NA KAŻDYM KOMPUTERZE (uruchomionym w tej godzinie)OTWIERANE SĄ SKRYPTY NAPRAWCZE (jak wyłączony uruchamiają się przy wlączeniu).
TAK, przez to można sobie wchodzić z każdej przeglądarki na wyspę czyjąś i ktoś nie może wejść do nas i na opak, ale błąd jest wyskryptowany o 3ciej rano każdej nocy, zwłaszcza na "viscie"
TAK, mam czasami ten sam problem, a jest to związane z aktualizacjami systemów czyszczących CCliner, Comodo System itp. (bo windows za tym nie zadąrza) (oprogramowanie czyszczące), które aktualizują się podczas uruchamiania, a WINDOWS ma skrypty tylko i wyłącznie przygotowane na 3cią rano, więc polecam cierpliwość, choć to czasami wkurza niemiłosiernie"=((((
PZD"=))) anael, nocny marek"=))
EDIT: najlepiej posiedzieć koło 3ciej w nocy przy kompie (wtedy się strasznie tnie bo aktualizuje i skryptuje) ......... i przestać płakać"=))))))))
PS: czemu nikt tego nie spostrzegł wcześniej i nie prowadził korespondencji z Mikrosoftem??? (a błąd występuje na viscie cały czas i na każdym innym systemie, więc polecam przesłać link do tego posta każdemu w gildii i niech się nie stresuje"=))))))
Inna sprawa jest taka, że jeśli ty robisz puszkarzy w koszarach, a gość nie może ich mieć bo nie ma lvla to nie wejdziesz do niego!