I znowu to samo. Zauważyliście pewną prawidłowość? Codziennie ok. godz. 9 zaczynają się te same problemy z wejściem do gry. No i oczywiście końca problemów nie widać.
Wersja do druku
I znowu to samo. Zauważyliście pewną prawidłowość? Codziennie ok. godz. 9 zaczynają się te same problemy z wejściem do gry. No i oczywiście końca problemów nie widać.
Przepraszam bardzo, ale ja zakupiłem wersję pudełkową, w związku z czym jestem klientem i WYMAGAM, żeby ta gra działała poprawnie, niezależnie, czy to jest środek tygodnia roboczego, czy Boże Narodzenie!!!
Kamieniarze [marmur] z s8 mi do s1 zapieprzają, hah.. D:
dokładnie też zakupiłem pudełkową wersje gry nie wspomnę już o klejnotach i tak jak kolega w/w napisał DOMAGAM się poprawnie działającej gry
I co zrobisz jak poprawnie nie będzie działać??
Problem jest nie tylko na serwerze Nowa Ziemia. Na Kolonię też nie da się zalogować.
moze admin na koncert LP do wawy pojechal wiec naprawia to dopiero jak wroca :P ale suma sumarum od 3-4dni gierka sie sypie... podlacze sie na pare minut no i rozlaczenie od serwa "problem wywolania serwera" meczace to jest... jedna studnie udaloi mi sie postawic po 3logowaniach xD
co to znow za akcja na serwerze Nowa Ziemia ???/ caly czas wywala albo nie da sie wogole dolaczyc do gry , tylko nie piszcie mi ze to wina ciasteczek bo ten co to wymysla powinien pozadnie w glowe sie walnac , przez wasze nieudolnosci i partwctwo podaja ludzia pola , kopalnie itd ta gra ma byc przyjemnoscia a Wy wielcy admini , obsloga robicie wszystko by bylo inaczej . Ja sie pytam kto Wam placi bo u mnie byscie za darmo rok pracowali informatycy od siedmiu bolesci