Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ ruszam grabi, łupić i plądrować, a moi generałowie muszą by zdrowi i gotowi do boju.
Wersja do druku
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ ruszam grabi, łupić i plądrować, a moi generałowie muszą by zdrowi i gotowi do boju.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę powiększyć moją ekipę poszukiwawczą.
Chciałbym wesołego geologa żeby życie było weselsze.
Chciałbym dom na wodzie, ponieważ moi osadnicy szczególnie je sobie upatrzyli. Podobno dobrze w nich odpoczywają po ciężkiej pracy, z dala od zgiełku przemysłowej metropolii.
Chciałabym pływający dom, ponieważ moi osadnicy uwielbiają spanie w pływającym domku, bujanie fal, szum morza... pełen relaks, tylko czasem ich wygonię na wojnę.
Chciałbym wesołego geologa aby populacjia była wesoła
Chciałabym pływający domek, ludków przybywa i zabrakło mi już namiotów, a jesień blisko....
Chciałbym pływający dom, ponieważ moi osadnicy lubią widok na morze
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ potrzeba nam więcej uśmiechu.
chcialabym wesolego geologa bo lubie sluchac jak wesolo popyla na poszukiwanie zloza zlota :))
Chciałbym dom na wodzie ,bo brakuje mi populacji
ja oczywiście piszę się na wesołego geologa on trochę zawsze jest wstanie pocieszyć gracza jak szybko znajdzie to czego potrzeba
Chciałabym pływający dom ponieważ mam ich 28, a nie lubię liczb parzystych :D
Chciałbym dostać pakiet medyczny ponieważ moi generałowie często chorują
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ reszta geologów to same ponuraki i nie ma z kim wyjść na piwo. ;):cool:
Chciałbym otrzymać satutę szalonego królika za jedyne 500 klejnotów by mogła rozweselać osadników na wyspie
Chciałabym pływające domy, ponieważ moi osadnicy poszukują niestandardowego lokum pozwalającego się wyróżnić.
Chciałbym silos, ponieważ moi osadnicy jedzą dużo chleba i nie wyrabiam z budowaniem nowych pól.
Chciałbym pływający dom, ponieważ moi osadnicy chcą spędzić wakacje na wodzie, łowiąc rybki, skacząc z okien i opalając się całymi dniami na tarasie popijając napoje bezalkoholowe i nosząc przyzwoite toples <chillout> ;)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ moja drużyna geologów bardzo posmutniała, a on ich rozweseli.
Chciałbym pływający dom, ponieważ mieszkańcy wyspy nie mają gdzie mieszkać.
chciałbym dostać dom na wodzie mam mało osadników
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ wesołe osoby są bardzo lubiane :)
Jeśli mógłbym poproszę o wesołego geologa- samemu ciężko mu zaufać
Chciałbym wesołego geologa ponieważ mam za mało poszukiwaczy
Studnio zyczen :-)
poprosze o plywajacy dom,
upal.... Hiszpanie mamy w PL,
a taki domek na wodzie ochlodzi zapracowanych osadnikow, ktorzy nie maja urlopu :-)
Chciałbym wiśnie, ponieważ to piękne drzewo.
Chciałbym aby wszyscy polscy gracze TSO byli zdrowi - tego sobie i Wam życzę :)
Chciałbym Pływający dom, ponieważ mógłbym w nim przetrzymywać osadników z depresją.
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ jest mi potrzebny
Chciałbym pływający dom, gdyż marzy mi się stworzenie na swojej wysepce mini Wenecji - romantycznego miejsca spotkań moich osadników ;)
Chciałbym 'Receptura: Uczta Cioci Irminy', ponieważ jej koszyczki są słabo zaopatrzone.
Chciałabym pływający dom aby podopieczni mogli oglądać zachody słońca
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest zadowolony ze swojej pracy....
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ z poprzedniego życzenia go nie otrzymałem !!!
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ bardzo chciałbym bardziej rozweselić swoich poddanych.
Chciałbym Ekstraktor rudy żelaza, bo nigdy nie miałem w rekach takiej premii
Chcialbym plywajcy dom ,zeby se plywal po moim jeziorku :)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ bardzo chciałbym aby był ze mną