alidaro2 nikt nie pisał ze będzie łatwo:)
Wersja do druku
alidaro2 nikt nie pisał ze będzie łatwo:)
Amangaj_pl jak już pisałem w innym wątku nawet jeżeli nie pozew to pisać do różnych instytucji skargi, na ich działania, nasyłać kontrole, w każdej firmie najlepsze księgowa ma kwiatki.
cześć Wiesiu, cześć Aniu ;)))))
Amangaj_pl i tu jest pies pogrzebany :))) wiec zostaje czekać :))) bądź łapać bany za to że są na prawie cały czas :))
Od rana ten problem. Wisiało w kolejce 3h i odpuściłem, teraz wisi 2 godzinę, informacji za to nihuhu. Brak profesjonalizmu państwo supporterzy. Odpalony premium poszedł się gwizdać, przygoda poszła się gwizdać, o codziennych "obowiązkach" nie wspomnę... Poleciał Anno Online z tego powodu, nie ma problemu, żeby kopnąć w dupę i settlersów... a jak takich obrażonych jak ja uzbiera się więcej będziecie szukać roboty gdzie indziej.
Irek :))) mnie tu nie ma ;))
a gdzie jesteś?
piszą, że to atak hakerów http://forum.thesettlersonline.pl/th...oneczny-gród-)
Dla mnie wszystko jest jasne ... Solar dostal bana na 48h to sie wkurzyl i wszystkim wylaczyl serwer ;)
Wierz mi, że nic z tym nie zrobisz :) Nie wiem czy kojarzysz takie serwisy jak np. pobieraczek, gigamax czy zasilportfel...odpowiedni regulamin pozwolił zrobić jawny wałek za ładną kasę, były przepotężne pozwy a we wszystkich trzech przypadkach administratorzy byli uniewinnieni i nawet złotówki nie stracili z dużej kasy, którą ukradli i do tego za wszelkie koszta procesowe w tym za adwokata oskarżonych zapłacili użytkownicy :) także mimo wszystko życzę powodzenia i wytrwałości :) poprzednie konto miałem od pierwszego dnia Słonecznego Grodu, zostało zbanowane, mimo iż błąd i wina leżała po stronie BB, w to konto nie pakowałem już kasy i teraz jedynym i ostatnim rozsądnym krokiem z mojej strony będzie znalezienie innej gry i olanie tej :)
jest sobota, więc obsługa ma wolne, więc do poniedziałku mamy wolne od gry.
Czy doczekamy się dzisiaj jakiejś konkretnej odpowiedzi? A może mamy czekać do przyszłego roku?
to tez nie tak :) mozesz grac nie dajac nic po za oplata na internet
po co placic za cos co nadal jest w wersji beta pod przykrywka alfy
http://forum.thesettlersonline.pl/th...oneczny-gród-)
Nie pogramy do poniedziałku - co najmniej - sobota, niedziela mają wolne
jestem ciekaw co BB zrobi z tym każdy ma kolejkę logowania a co z eventem z otwieraniem drzwi?
chyba już dzisiaj nie zagramy....
zadziałała magia świąt
po Słonecznym został swąd...
śnieg zasypał cały Gród...
czemu znów się burzy lud?
wszak mikołaj da ciasteczko,
albo prezent tuż za beczką...
że kalendarz trafi szlak?
przecież już bywało tak...
klejnociki znów się kupi
a Ubisoft się obłupi,
odbudowy będzie kupe -
ludzie znów dostaną w d...
chyba do poniedziałku nie zagramy :)
wikieli trafiłeś w sedno..
Wikieli bynajmniej dostanie kljnoty za "twórczość graczy" a my co po ciasteczku :) ??? aaaa i doładowanie kopalni bo przeciez mogła sobie paść
brak słów , zostaliśmy dziś potraktowani jak śmiecie , zero reakcji , zero informacji , oto cała prawda o niemieckim porządku i traktowaniu ludzi
Głosować na grę obecnością na serwerach. Ludzie, a co to jedyna gra w internecie jest? Mało to gier offline, w których pół życia można spędzić? Jak im odejdzie 5000 osób od razu się luźniej zrobi. W portfelach także. Zobaczcie na statystyki sprzedaży - cały zysk firmy jest nie po premierze danej gry, tylko dużo później, gdy gry są na wyprzedażach, pouzupełniane w patche i DLC, wersje GOTY i specjalne. Za duża konkurencja na rynku jest, żeby takie czarymary odwalać, a klient jest kapryśny. Amangaj_pl jakby mi konto zbanowano wybuchnąłbym po prostu gorzkim śmiechem. Szkoda czasu na ruszanie wszystkiego od nowa, jak w internetach czeka 1500 nowych gier online i codziennie powstają dziesiątki nowych, a na konsolach mam w kolejce ze 30 tytułów AAA.
Już nawet Mikołaja nie ma przy ładowaniu strony...
dlatego wiem ze ciężko - bez wspomagacza (klejnoty) i tu kłania się pomoc gildyjna ale chodź próbujcie nie jest to szybkie i łatwe - satysfakcja nie oceniona z pomocy przyjaciół i tego że nie daje się w takich właśnie momentach ponosić emocjom i flustracji :)
od 9:00 rana nie mogę się zalogować
Ta gra coraz bardziej na psy schodzi , jednych starych rzeczy nie mogą sprawić by poprawnie działały , a cały czas nowe wprowadzają .
Na przygodach to już włosy dęba stają , tyle strat jest , wojo nie wraca .
Co sie dzieje od 24 godzin nie moge sie zalogować na koncie. Tylko napis kolejka logowania , czekałem 3 godziny i nic. Ktos podpowie, pomoze !!!
to już przesada żeby nic nie robić, ani żadnej informacji nie dać
kurde... a włączył ktoś informacje w TV?? bo my tu tak siedzimy i psioczymy cały dzień a może Niemcy już dawno szlag trafił ??
Polobis.. mialem wlasnie tosamo pisac :) pozdro.
oni wolne mają, w poniedziałek zauważą, ze coś nie tak, a kiedy zrobią??? hehe
bo juz nie pracuja :) do poniedzialku mozemy pomarzyc o grze
Odpowie ktoś co sie dzieje ?
mahuska niestety nie, bo w BP gry normalnie działają a to też szwabskie i mają we Frankfurcie serwery :p
a może to nie hakerzy, tylko zima zaatakowała- zaskoczyła BB?
Mało to wątków na forum o kłopotach Słonecznego Grodu? Naprawdę ich nie widzisz?
Chciałbym poinformować, że przesłałem chwilę temu zgłoszenie o problemach Słonecznego Grodu. Proszę o cierpliwość!
czas ucieka a nawet grubasów nie można puścić po prezenty-jesteśmy w doopie :(
Wymieniono już serwery Słonecznego Grodu - teraz będą 2 razy mocniejsze... Poniżej pierwsze screeny:
http://rly.pl/images/112/1970.jpg