BB, bożę błogosław
Wersja do druku
BB, bożę błogosław
Aktualizacja (12:17):
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte około 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
Prace konserwacyjne są już na ukończeniu, serwery powinny zostać otwarte około 13:30. Gdyby coś się zmieniło, dam znać.
:DCytat:
no to mówiłam ze bedzie na kolacje 14 30 czyli tak jak pisalismy 19 buhahah
włączą o 13.30
zsikam się zaraz haha,
z drugiej strony komunikaty było co 1h, teraz są co 2h... co dalej?
Fajnie że mam włączone mennice bez buffa :)
kurka :/ mozer zakłady jakies kiedy faktycznie ruszy - wygrany dostanie doładowanie klejkami od settlersów ;P
zdążyłam zakupy zrobić-włażę na grę i nadal pompa :/
hahahaha BeBechy beda nam odwlekac wszystko caly czas. i tak do 17 :D
JAJA jak berety ... to im się udało :)
jak mi coś ukradną, to to będzie ostatnie moje logowanie na tej grze
czyli wiedzą już czemu nie mogą wgrać nowej wersji
no faken do wieczora beda to odwlekac.. ciekawe jak nam wynagrodza to wszystko..
była wczoraj promocje klejnotów 3x trzeba było kupić milion-- to dlatego była promocja ze dzis 3/4 dnia nie bedziemy grac
No śmiech na sali :) trzeba będzie gdzieś napisać o tej nieudolności bo nic się nie zmieni.Proponuję jakąś zbiorową akcje żeby nasze wołanie o pomoc było donośne...
a ja mam dosc czekania :) ide zalatwic sprawe w inspekcji pracy z nieuczciwym pracodawca :D przyjemnosci z grania nie bedzie to trzeba sobie poprawic samopoczucie czyms innym :D
rozumiem pryma aprylis 1 kwiecień ale cztery razy ten sam dowcip opowiadać to chyba przesada. Zrobiłem z rzut ekranu logowania i miałem ochotę to wysłać do gazety komputerowej ale nikt mi dziś w to nie uwierzy
to juz jakieś żarty chyba, 8.30 a 13.30 to nie to samo ciekawe czy w takim razie event bedzie wydluzony o ten jeden stracony dzien i czy otrzymamy cos w ramach rekompensaty ale nie 100szt narzedzi czy monet gildyjnych
"może"wystartują o 13-tak przed czasem:)
To ja idę coś robić ze sobą :D pewnie nie o 13:30 tylko o 15 odpala serwy :O
Rekompensatą będzie kolejna żałosna promocja na klejki i info "Aby wynagrodzić czekanie dajemy wam 3x tyle klejnotów za standardową cenę" i do tego ten pakiet za 400zł dziwnie dostępny tylko przy promocjach :D ciekawe na co wydają kasę z klejek bo na pewno nie na fachową ekipe :D
Mam wrażenie że w pewnym momencie pojawi się komunikat typu: "Prima Aprilis Event wielkanocny za tydzień, w ramach jajcarskiej konserwy dostaniecie na start po 10 pisanek aby przybliżyć was do super fantów z wielkanocnego sklepu"
Na FB nie ma nawet wzmianki o tej przerwie i o evencie więc cholera wie czy to nie żart
BB_Bwaaaaaah zakosił wielkanocną wersję i do tej pory go szukają ;)
w sumie i tak moze byc ale jesli tak to nie jest to mily zart
oby to oczekiwanie przełożyło się na jakość gry
Przecież xaar się nawet nie podpisał pod wczorajszym pamiętnikiem ;)
Co to ich obchodzi czy komuś coś padnie czy nie , czy ktoś idzie do pracy czy nie , są panami i tyle a my plepsy możemy tylko cierpliwie czekać ;D
Obstawiałem koniec konserwy na 14.00 ;) słuchać się starego :D
BB_xaar nie wstyd ci pisać tych głupot? Jak ci każą wskoczyć w ogień też wskoczysz ? Zastanów się czy ta praca na pewno jest dobra? Pieniądze są ważne ale godność ważniejsza. Chłopie olej to bo jak sam widzisz nawet na forum boisz się odezwać. Gadają ci głupoty ty je powtarzasz jak blondynka.Na pewno znajdziesz lepsze zajęcie bez takiego stresu. Lepiej pogadaj z nami i pośmiej się z nieudolności sławnej firmy i z dokładności niemieckiej. dawaj do nas
ja na 13-optymistycznie :)
Niemiecka precyzja Buhahahaha no i rozlałam kawkę ;D
Xaar sumienia nie masz ?
Prima Aprilis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
specjalnie na taką okazję kupiłam orzeszki :) chrupanie jak w kinie
Ma ktoś ochotę na pyszne pączki ? zapraszam