heh ja mam odpalone od 14 i jestem 240 w kolejce
Wersja do druku
gizmo jak mozesz to wejdz na moją wyspe bo ja nie mam z nikim realnego kontaktu
Ja proponowałbym granie na oryginalnych (bodajże niemieckich tak?) serwerach, tak na pewno wszystko jest git a nie to co odwalają Polaczki
Już jestem 115 :)) ale po prawie 3h flash dedł :) Już jestem na 734 pozycji ;))
Ja, co wchodzę na mrocznych, to mnie wywala, relog wchodzi jak w kobitkę, ale dopiero wtedy na przygodę da się wejść, na szczęście komp 24/7włączony, to tylko w weekendy jeśli juz to takie dylematy, heh
_______
i o dziwo na mrocznych zakładka handel funkcjonuje, ale tylko w pierwszej chwili po logowaniu, wtedy nawet nie przerzuca na g1
240 na 1262 i wisi i czas tylko rosnie a staram sie wejsc od jakiejs 11
Moze zamiast slac ostrzezenia w koncu cos z tym zrobia?
Tak zgadza się traktują nie poważnie graczy skoro piszą że 120 minut i po tym czasie nadal nie da się grać to uważam to za kpiny z użytkowników. Szanująca się firma powinna informować na bieżąco co się dzieje, kiedy będzie można grać, ile potrwa przerwa a nie oszukiwać !
wszyscy jak bys nie zobaczyl jest kilkunasto stronowy temat o tym
Ja mam cały czas oczekiwanie na kolejkę logowania. czekam już 10 min a przewidywany czas zalogowania określono na 30 min i rośnie.
a ja kończe przygode o 20, ciekawe kto mi straty wynagrodzi......
a kolejki coraz dluzsze ...
ja mam czekac godzine i 4 min !!!!
czyli nie ma szans dzisiaj , zeby pograc?
jak to kto Staszku, Bóg Ci to w dzieciach wynagrodzi!!!
odzywał się tu jakiś mod apropos tych kolejek? komuna wróciła, czy co? :)
Zalogowalem sie rano zrobiłem co trzeba, później rozłączył mi się internet i od tamtej pory nie widziałem gry.
Jeśli szybko czegoś nie zrobią to w bardzo krótkim czasie straca mnustwo graczy a ja będę jednym z pierwszych...
PRZYGOTOWYWANE POPRAWKI
Informacja: rzeczy wspomniane w tej sekcji to nie wszystkie poprawki, nad którymi pracujemy.
Znacznik online (gildia) zostanie poprawiony. Rozwiązanie tymczasowe wdrożone dziś pomogło części graczy, jednak prace nad rozwiązaniem stałym nadal trwają.
Zaawansowany system logowania, który pomoże lepiej lokalizować źródło poszczególnych problemów. <-------------------------------------------------------
Skrypt, który będzie automatycznie naprawiał zablokowane strefy - jego uaktywnienie nastąpi dziś w nocy. Celem skryptu będzie automatycznie odblokowywanie stref, na których wystąpił błąd. Skrypt będzie uruchamiany regularnie, każdej nocy około godziny 02:00. Proszę pamiętać, że skrypt ten pomoże w wielu przypadkach, jednak nie wszystkich.
Problem z zadaniami gildii: poprawka związana z zadaniami, których nie da się ukończyć, jest w trakcie tworzenia.
Ze strony http://forum.thesettlersonline.pl/threads/28134
WYDAJNOŚĆ
Poprawa wydajności ma obecnie najwyższy priorytet. Z poziomu oprogramowania (kod gry) pojawi się wiele usprawnień, które są już w trakcie opracowywania. Pomoże to odciążyć serwery, przez co gra powinna być przyjemniejsza. Cały proces jest bardzo złożony i jeszcze trochę potrwa, jednak obecne postępy są obiecujące. Co więcej, zaczęliśmy (stopniowo) dodawać dodatkowe serwery do światów gry, które są przeciążone.
No i co jest przyjemniej jak sie nie mozna zalogowac?
ciekawe co z premia dzienna THX bb
Jak to co?
Przepada a w nagrode dostaniesz jakze cudowny koszyk egzotycznych owocow PRAWIE jedyny w swoim rodzaju
I kolejna kilkugodzinna kolejka do logowania ... juz rzesadzaja z tymi problemami przy logowaniu
Mam nadzieję że szybko to usuną i przeproszą w komunikatach.
Jakaś rekompensata za straty moralne też winna być.
Zresztą jak to się w ciągu 2-3 dni nie unormuje to kasuję konto.
Jest wiele poprawnie działających gier online.
Ja dziś wogóle się nie dostałam ;)
Spoko jeszcze troche i nasi "kochani" ludzie rusza do pracy
Moze zdaza do wigilii naprawic
Czy zalogował się już ktoś?
ja juz próbuje od 3 godzin sie zalogowac i nic masakraaaaaaaaa a za diamenty to od razu siano zabiora ale wykorzystac to sie nie da
Ja mam dzisiaj taki internet ze nawet jakby cudem sie udalo wbic to i tak mnie po paru minutach wyrzuci
Weekend maja i temu nic nie robia :/
Od wczoraj się nie mogę zalogować, dzisiaj rano włączyłem grę o do tej pory się nie udało zalogować PORAŻKA. Jest 19.41 i trzeba pomyśleć o jutrzejszym dniu. Może pojawi się jakiś oficjalny komunikat i jakieś rekompensaty za straty ;-(((.
Uwazaj bo dostaniesz rekompensate...
Na 90% koszyk egzotycznych owocow w porywach do 2
Tornados - skoro napisali komunikat 120 minut o 15:40 to pracują już dawno po czasie i ani problem nie został rozwiązany ani żadnego powiadomienia śmiech na sali
Ja sie zalogowalam kolo 15, byla kolezanka z Gildii, pisala ze tez jej logowanie kolo 40minut zajelo.. innych nie bylo, jak sie domyslalysmy, po prostu nie dali rady sie wbic. nie bede rzucac nickami, ale dziewczyna gra w to rok i mowi ze takich problemow to jeszcze nie bylo a przynajmniej ona nie pamieta.. Byly problemy z gra,ale nie zeby sie do niejdostac !!
(aktualnie jestem 1002 z 1337 w kolejce logowania, czas logowania 1godz.47min. )
Ale ten komunikat pisali w piatek a problem byl w sobote po poludniu bo rano dzialalo ponoc
Wiem kiedy pisali bo mi przeszkodzili w konczeniu przygody i tak wisi sobie od piatku...
Ja pamietam to bylo jakos w okresie eventu halloween tylko nieco inaczej wygladalo bo wogole strona nie dzialala
1049 z 1445 a czas zamiast malec to wzrasta ;-( (54min) najlepsze jest to ze mój maz z tego samego kompa na ten sam serwer loguje sie bez problemu i o co tu chodzi? moze jakis moderator odpowie?! A i co z czasem straconym i codziennymi logowaniami nie wspominajac o zadaniach gildii!!!
Pozdrawiam ludzi czuwajacych nad komfortem i umilaniem nam czasu w grze.
problem jest też na serwerach testowych więc wszystko padło, a oni mają to gdzieś łącznie z nami
czesc wszystkim
zamieszcze wam odpowiedz jaka dostalem od supporu w zwiazku z logowaniem
Również problem z wylogowaniem z gry może być związany ze stabilnością połączenia. Jeżeli korzystasz z połączenia bezprzewodowego, upewnij się, że siła sygnału jest odpowiednia (właściwości połączenia).
W przypadku internetu mobilnego, problem może być związany z jakością połączenia, która może być obniżona, zależnie od ilości użytkowników w okolicy. Unikaj otwartych dodatkowych przeglądarek, oraz gier/aplikacji w tle, które wykorzystują Flash (niektóre komunikatory wyświetlają w ten sposób reklamy).
Aby wykluczyć jakiekolwiek problemy z kontem, bardzo proszę przetestować grę na innym komputerze, przy innym połączeniu
Nasze serwery pracują prawidłowo i nie uzyskaliśmy podobnych zgłoszeń w ostatnim czasie.
smiech na sali
Pisze po raz kolejny jak wielu ludzi przedemna
BB tez ma weekend niestety
Czytaj wolne soboty i niedziele a w poniedzialek beda wykrety ze to wina wersji beta i bardzo przepraszaja
od rana probuje sie zalogowac i lipa, co sie dzieje. moze ktos mi powiedziec!!!
Ja juz za duzo czasu wlozylem zeby tak z dnia na dzien przestac grac :/
Wiadomo co z tym logowaniem dziś?? poza tym ze sie masakrycznie długo logule