Dzisiaj to już przegięcie z tym wywalaniem... Mógłby chociaż ktoś napisać jakąś informację a tu cisza.
Wersja do druku
Dzisiaj to już przegięcie z tym wywalaniem... Mógłby chociaż ktoś napisać jakąś informację a tu cisza.
U mnie już działa elegancko.
Mnie od 7 rano wywalało, teraz zaczęło działać... Na razie 15 minut bez wyrzutki
zenada...
i znów się zaczęło. Przerywa połączenie z serwerem po kilkunastu sekundach...
Jak uda się spędzić minutę w grze bez wywalenia z serwera to sukces...
Spędziłem dwie godziny - nic się nie działo :P
Próbowaliście grać na innej przeglądarce, niż graliście dotychczas?
Sorry za dubel... neta mi ścięło :P
Ja problemu z wejściem nie mam, tylko problem z pozostaniem w niej na dłuższy czas niż 3-5min.
żadne przechodzenie na inne przeglądarki nic nie daje, już byście sobie podarowali takie teksty... pierwsze co człowiek robi to sprawdza inna przeglądarke... w tej chwili wywala z gry jak tylko się wejdzie do kogoś na wyspę w celu wymiany buffów...
Potwierdzam
set2g i Kyou. Potwierdzam.
Kyou, a komu mam podarować takie teksty, skoro ty ich nie chcesz? :P
jak napisałem...sobie podaruj...
edit.. Masz racje nie ma sensu rozmawiać z trollem :)
Samemu sobie? To co to wtedy za podarunek? Masz zatrzymaj je przy sobie, najwyżej wyrzucisz do kosza.
EOT (czyli, że na kolejną twoją głupotę nie odpowiem)
dajcie sobie luz z tego typu wpisami. ja próbuje utrzymać się na mapie dłużej jak minutę i nie mogę- co chwila mnie wywala:(
TuComix - ludzie sa wystarczajaco wnerwieni bys udzielal sie jak nieopierzony gowniarz (Kyou ma racje nie udzielaj sie)_czy mnie sie wydaje czy dzis jest poniedzialek i admini powinni pracowac?
pierwsze co powinniśmy ujrzeć rano na forum to post admina z jakąkolwiek informacją... mamy godzinę 13 a tu ani słowa...
uuu...niby sie loguje ale potem jest okno z info i niebieski ekran ;x...a ja mam tam drugi mecz do rozegrania ;D co kibicie powiedzą jak piłkarze sie spóźnią ;x ?
to jakas porazka a nie gra. zalogowac sie w ogole nie mozna bo nie ma w ogole odpowiedzi serwera:/ moze byscie ogarneli wiec serwer bo wina ewidentnie lezy po stronie dostawcy???????????????
wina serwera nie cache, coockies i graczy :/
sie nie znacie , napisali ze to wina przegladarki i dostawcow neta :D
pol europy ma kijowy net , a drugie pol jakies dziwne przegladarki heheheh
a wszyscy razem uwielbiaja gromadzic ciasteczka :D
Nie moge wejść do gry. Wisi zapytanie do pliku http://w01g04.thesettlersonline.pl/crossdomain.xml
"Uruchomienie kolejki logowania"
i po paru chwilach :
"Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie."
różne systemy, łącza i efekt podobny.
<Zieeeeeew> znowu.... aha.. Xaar, czyściliśmy cache przeglądarki jakby coś :P
Hmmm, co prawda bardzo narzekałem ale podobno od rana różne serwisy miały problem z internetem, może w tym leży właśnie błąd ze względu na to, że do godziny 11 wywalało co chwila, nie dało się grać itd. a teraz bez żadnego czyszczenia ciastek itd. na każdej przeglądarce działa jak należy...
Może to rzeczywiście problemy z serwerami w Europie czy coś. Oby.
Szpieg to zobacz czy do przygody wejdziesz :)
Mi udaje się czasem zalogować ale za chwilę mnie wyrzuca z serwera mówiąc: że straciłam połączenie, mimo że ono cały czas jest i działa bez problemu
U mnie od samego rana to samo - uruchamianie kolejki, a jak już się uda wejść to góra na minute.... Od dłuższego czasu nawet na to pół minuty wejść nie mogę, więc przepraszam z góry tych którzy odpowiedzieli na moją ofertę sprzedaży :D Gratuluję tym, którzy mogą w ogóle wejść i cieszę się ich szczęściem :) A ja... czekam na kolejne gratisowe piłki i koszyczki :D Swoją droga jak tyle będzie problemów to może z tych odszkodowań event skończę... :D
Mi tam dalej nie działa, non stop DC tuż po kolejce logowania. Tragedia eh.......
rekordem polaczenia bylo postawienie 3 studni, ale nie wiem czy sie zbudowaly jak wejdzie to na 2-3 sek i zrywa
znow to samo sie dzieje co wczoraj wgrywa sie i wiesza, 100 razy f5 nie pomaga
mozna probowac kliknac f13 :D heheehehhe jak nic innego nie pomaga ;)
kurde, fakt działa xD tylko trzeba naciskać pulsacyjnie :D
ja to klikam na przemian z f14 nawet ;) :D
Proponuje zeby kazdy kto ma czas napisal do internetowych stron poswieconych recenzjonowaniu gier o problemie jaki tu sie nasila a najbardziej o ignorancji moodow jak i samego BB_xara ktory kladzie totalna lache na problemy graczy. Moze wtedy jak rozejdzie sie to po internecie to ktos to zauwazy. Mysle ze wp.gry moga napisac troche prawdy o firmie B_B
Wiekszosc z nas gra w ta gre ze wzgledu na sentyment i sama grywalnosc. Wiekszosci to obojetne kto wypuscil gre na rynek wazne zeby mozna bylo pograc z kumplami albo nawiazac nowe znajomosci. Taka jest idea gry w internecie. Jezeli firma nie radzi sobie z gra to niech zaniech projekt i zamknie serwery a nie na sile lupi graczy ktorzy chca cos osiagnac.
Cytat: Petycje i nawoływania do bojkotu
Wszelkie odniesienia bądź zachęty do składania petycji lub przeprowadzenia bojkotu będą blokowane w sposób odpowiedni do sytuacji i mogą skutkować czasowym bądź trwałym wykluczeniem bez wcześniejszego powiadomienia.
To jakas kpina z polskich graczy zeby lac na wszystkich cieplym moczem i zaslaniac sie przepisem ktory nie ma podstaw prawnych. Panowie jest demokracja i nikt i nigdzie nie moze nikomu zabronic wypowiadania sie na temat problemow ani namawiac innych to walki o poprawe. Nie dajcie sie oglupiac i robic z siebie de...i. Pomijam tu jednotki ktore lubia byc pomiatane przez innych, a jest ich tu kilku na tym forum.
Ja nie mogę się zalogować od około godziny 11:00, także się poważnie zastanowię nad dalszą grą, bo tracę tyle czasu na nią, żeby produkcja mi nie padła a tu takie cyrki. Szkoda tylko będzie bo mam 36 lvl i sporo czasu poświęciłem na grę.
Szkoda że minęło już tyle czasu a nikt nie z szefostwa nie raczył napisać co się dzieje.