Napisałem do "Pomocy Technicznej", nie wiem kto tam siedzi.
Wersja do druku
To pewnie napisałeś do byłego właściciela. Jeśli nie dostałeś biletu że wiadomość doszła, to prawdopodobnie nikt jej nie przeczytał. Napisz do tso-support-cipsoft.com (edit: tso-support@cipsoft.com) ja dostałem od nich ticket że wiadomość dotarła do ich suportu. Mam nadzieję że naprawią.
No faktycznie poszedł ticket pod inny mail (no-reply-cs@ubisoft.com). Wysłałem mail pod ten co podał Jurek.
Odpowiedź od Cipsoftu (przetłumaczone przez google)
Cześć Jerzy ,
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje informacje zespołowi programistów Ubisoftu i mam nadzieję, że problem zostanie wkrótce rozwiązany.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, nie wahaj się i daj mi znać.
Serdeczne pozdrowienia
Zespół obsługi klienta CipSoft
Zdaje się że trzeba będzie czekać aż całkowicie przeniosą grę na serwery Cipsoftu, może wtedy coś się poprawi. A na razie przymusowa przerwa.
Mam to samo, czekamy
Udało mi sie teraz wejść do gry, ale na przeglądarce tylko, niewiem co z klientem.
mi ogolnie to juz calkowicie klekla gra
Juz by lepiej na tydzien wylaczyli gre, zrobili porzadek w tym burdelu jaki maja z serwerami a nie ze gra nie dziala ale promo niczym .. zawsze jest
umnie tez nie działa(
U mnie też brak dostępu około północy, a dzisiaj udało się zalogować ale przy próbie wczytania wyspy tylko młotkowy i połączenie z serwerem zostaje zerwane