Działa ten "przeglądarkowy" :) Z klientem portable jest problem, ale sądząc po wpisach na profilu SirriS, nie tylko u nas.
Wersja do druku
Działa ten "przeglądarkowy" :) Z klientem portable jest problem, ale sądząc po wpisach na profilu SirriS, nie tylko u nas.
Kochani, Klient nie jest przez nas wspierany. Lepszym wyborem jest Unity.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Penelopo, nie chciałam tego pisać, ale Twoja reakcja na każdy wpis o kliencie staje się już bardzo przewidywalna.
I skoro uważasz, że unity jest tak doskonałe, to z niego korzystaj, na zdrowie.
A nam pozwól spokojnie korzystać z klienta. Bo my, w odróżnieniu od Ciebie, gramy i sami potrafimy ocenić co jest dla nas lepsze.
unity jest lepsze ? gdzie? nic nie dziala poprawnie laduje sie godzinami i jest jednym wielkim bledem
Czy tylko ja mam niebieski prostokąt na całej wyspie pod którym nic nie widać ???
Fajnie się gra po omacku, to może jeszcze noktowizję wprowadzicie ???
Fajne są te wasze konserwacje ...
Co zrobić jak nie widać budynków na wyspie ?
witam,
jest szansa żeby w przyszłości zmodyfikować produkcję kolekcji w domu władyki na wzór magazynu prowiantu? uciążliwe jest odbieranie pojedynczych premii i dodawanie nowych. wprowadzenie kolejki i automatyczne przenoszenie gotowej produkcji do menu gwiazdy byłoby wygodnym rozwiązaniem
Niestety w Europie, a tym samym w Polsce takie porównanie jest stosowane podczas omawiania piractwa komputerowego. Wtedy jak najbardziej usłyszymy porównanie gry do np. telewizora. Jednak te podobieństwa kończą się, gdy już zapłacimy za grę. Wtedy okazuje się, że nie mamy żadnych praw do rękojmi, odszkodowania, czy też możliwości odsprzedaży. Poniżej fragment wyjaśnienia prawnika po premierze Cyberpunka. "Z punktu widzenia regulacji prawnych opisane wyżej stanowiska można sprowadzić do następujących tez:
błędy w grze nie są jednoznaczne z wadami towaru – nabywcy nie przysługują więc uprawnienia z tytułu rękojmi lub gwarancji wobec sprzedawcy jej nieuszkodzonego fizycznego egzemplarza;
sprzedaż cyfrowej wersji gry jest świadczeniem usługi, a nie sprzedażą towaru – nie mają więc do niej zastosowania przepisy o rękojmi lub gwarancji;
rozpoczęcie pobierania gry jest przystąpieniem do korzystania z usługi, skutkującym utratą prawa do odstąpienia od umowy zawartej na odległość"