programisci cos poprawia? jakby umieli to gra by juz dzialala .... zartem jest wlasie ta cala praca wasza 0 efektow ...
Wersja do druku
programisci cos poprawia? jakby umieli to gra by juz dzialala .... zartem jest wlasie ta cala praca wasza 0 efektow ...
drugi dzień gra nie działa brak połączenia z serwerem
Ja to się dziwie ze w ogóle to napisałaś... to ma być rozwiązanie ? rozwiązanie jest tylko jedno, nie grać.
Zdobywamy/kupujemy budynki, więc mają działać jak należy. Wgraliście unity w lipcu, jest październik, ogarnijcie się w końcu.
A tak z innej beczki, mam 17 olejarni, mogę je zburzyć, ale pod warunkiem ze je zabierzecie i oddacie mi kasę, oczywiście za te które kupiłem za klejki.
I jeszcze dzisiejsza promocja na klejnoty, to jakaś porażka, wstydziliby się robić promocję w sytuacji kiedy gra praktycznie nie działa . Bo to co jest to parodia poprzednich settów:(((((((
Jedyne co można napisać to tylko D R A M A T !!!!! Dramat, dramat, dramat... Wasze "prace" sprawiły, że mam chęć rzucić tym wszystkim w cholerę - gra po Waszych "pracach" postępowych działa jak stara, muzealna maszyna, która lata swojej świetności ma już bardzo dawno za sobą. Myślę, że jeśli nadal będziecie szli w tym kierunku wielu ludzi rzuci tym w cholerę - niemniej jednak czekam jeszcze czas jakiś - może wszystko wróci do normy sprzed Waszych "prac" aktualizacyjnych. Jeśli nie - przykro mi ale zamykam swoje konto choć będzie mi cholernie smutno - troszkę czasu poświęciłem tej grze i żal będzie z nią się rozstać!!!!!!
no znowu urywa mi połączenie z serwerem
To jest masakra. Gram, przerwa 2 tygodnie. Wchodzę aby sprawdzić czy się coś poprawiło.
Nie zauważyłem jakiejś znaczącej poprawy.
Propozycja:
Może wróćmy do klienta, on przynajmniej jakoś działał.
Cóż z tego wszystkiego, gdy gra działa fatalnie? Niezwykle wolno, zacina się wszystko, co może się zacinać, rozgrywanie przygód, to horror, a to tylko czubek góry lodowej:(
Gra wczytuje się godzinami, po czym ją wyrzuca, od połowy lipca nic nie działa lepiej.