Popieram odłączenie jesteśmy tu najbardziej poszkodowani wcześniej prawie 100% a teraz to lepiej nie mówić
PORAŻKA!!!!!!!!!!
Wersja do druku
Popieram odłączenie jesteśmy tu najbardziej poszkodowani wcześniej prawie 100% a teraz to lepiej nie mówić
PORAŻKA!!!!!!!!!!
Jestem za odłączeniem.
Moim zdaniem to jest wina sosny i Tuska. Jak czytam tu niektóre teksty to mam przed oczami Macierewicza który wszędzie widzi spisek. To był po prostu zamach na nasz serwer, bomba wodorkowa i sztuczna mgła a tak ogóle, to brońmy krzyża.
popieram:d
Popieram jak najbardziej.
jestem na tak
JA JESTEM ZA OPCJA DOLACZENIA DO NAS JAKICHS NIEMCOW TAK PO PRZYJACIELSKU - NIE WIEM DLACZEGO STWORZONA JEST TU KONKURENCJA NARODOWA POWINNO BYC POMIESZANE - POLSKIE Z NIEMIECKIMI I TYLE W TEMACIE
JA ZA ODLACZENIEM CHOC I TAK NIC TO NIE DA ---SORKI ZA CAPSA :p
Czort wie, czy na ranking wpływa międzynarodowy skład. Polskie serwery 4+7 jeszcze cieniej przędą. Generalnie była zapowiedź, że do II etapu przechodzą te, które w I uzyskały 100% (pomijam fakt przegięć z limitami). Można było potworzyć grupy jak w rozgrywkach ligowych, pod kątem np. zbliżonego średniego poziomu rozwoju gospodarki czy tez sredniego poziomu lvl graczy - i walka w II etapie powinna była się odbywać tak, że każdy serwer gra wyłącznie na rzecz własnej bramki, w obrębie swojej grupy - ale na wszelkie zmiany pewnie już i tak za późno.
Ja też popieram
popieram w 1000%