no to gratulacje ... od dwudziestu minut mam dwadziescia minut ale dwie do przodu i jedna do tylu... byle dzis
Wersja do druku
3 dzień z rzędu próbuję się zalogować i nic.... szlag mnie trafia...
bachorek winno byc napisane szlag, i mnie tez trafia bo dzisiaj czekam juz od 16 cierpliwie zatrzymalo mi sie na pozycji 89 z 1300 prawie o jakiejs 19 od tej pory kolejka nie drgnela tylko nadal 89 i nadal rzekomo 44 minuty :] minely juz 3h a tu nadal te 44minuty, usunac ta atkualizacje jak sobie z nia nie potraficie poradzic, co to jest gra ledwo chodzi od ponad 3 dni a nie mam zamiaru czekac do usranej nocy zeby sie raczyc zalogowaniem
udalo sie:))) to do zobaczenia:)
hahah paranoja dobrze napisali na głównym że po wprowadzeniu kolejki servery dostały kopa hahah jak nikt nie jest w grze to co się dziwić ... jak już czekam 1.5h i co i nic
Jak tak dalej bedzię to granie w tą grę jest bez sensu jak ja mam czekać na dostęp n swoją wyspę to ja dziękuję za taką grę ..
moze czas sie przyznac ze wam nie wychodza juz ok 6 miesiecy te wasze "modernizacje" cotygodniowe...4 h czekac to chyba przesada,co? a wam kasa leci...co tam ludzie...calkiem jak w polskiej polityce...
Meldunek nr 5
minęło około 1 godziny od meldunku nr 4
wciąż jestem w kolejce
wciąż 48
nie robiłem zrzutów ekranu, ale kolejne meldunki dosyć dokładnie oddają problem z logowaniem - po prostu nie da się zalogować...
to czwarty wieczór z rzędu... firma robi sobie jaja z graczy
no nie mogę nawet na forum jest kolejka
Brawo rodacy :) W przerwie na wejście do gry, pasowałoby spalić jakąś siedzibę Ubisoftu? Nie sądzicie, że to dobry pomysł?:D Jeszcze zdążycie na grę ;p