Ostatnio dzień jak co dzień.. dziś nawet zobaczyć zadania dziennego nie mogę bo po zalogowaniu od razu wywala:((( Te problemy to już tyle trwają, że człowiek zaczyna się zniechęcać do tej gry... tym bardziej, że gospodarka leży jak mnie nie ma:(((
Wersja do druku
Ostatnio dzień jak co dzień.. dziś nawet zobaczyć zadania dziennego nie mogę bo po zalogowaniu od razu wywala:((( Te problemy to już tyle trwają, że człowiek zaczyna się zniechęcać do tej gry... tym bardziej, że gospodarka leży jak mnie nie ma:(((
znowu wywala...masakra
dziwna sytuacja_loguje sie bez problemow,lecz chociaz jedna rzecz zrobie(np.wyslanie geologa) od razu wywala....czyzby wina przeciazonego serwera?mamy zapewnienie,ze duza ilosc graczy nie jest problemem,wiec???
Z natury jestem cierpliwy ale te problemy techniczne zaczynają być na tyle dokuczliwe, że postanowiłem dołączyć do grona zirytowanych graczy.
Wczoraj było nawet ok. Dzisiaj z samego rana ok 7-8 też nie było problmów. Później wszystko zaczęło się sypać. Obecnie nawet mapa się nie ładuje tylko wywala z gry. Przecież to jest jakaś jawna kpina. Co przerwa techniczna to coraz gorzej wszystko działa zamiast lepiej.
Przetestujcie sobie wszystko wpierw a dopiero później wprowadzajcie zmiany. W gildie mam mase ludzi którzy grali i grają na niemieckich serwerach i jakoś nie słysze aby tam były aż takie problemy. Za to jak się coś pokaszani to przynajmniej kryształy z przeprosinami się sypią a tutaj nic.
Oby tak dalej to na pewno będzie to najmniej uczęszczana gra online.
a ja się pytam....co naprawili,skoro nic nie naprawili???
i co działa...skoro nic nie działa??
....to już jest kpina jakaś....najpierw 10min walki ,aby wbić się na serwer...a po 30 sec. OUT...i już se pograłam :((
masakra cały czas masakra nie idzie pograć ciągle wywala... rekompensata się należy tak jak pisze kolega JimiP30 gospodarka leży... żadnych zadań i poleceń nie można wykonać...PARODIA!!!
A mnie znowu wywala z przygody nic nie mogę zrobić co ciekawe jestem w tej samej co Scorpiuss .!!!
Dla niego działa dobrze mi nie ;/
;)U mnie w dalszym ciągu wszystko hula tak jak powinno... Robię 2 przygody i mogę między nimi przeskakiwać bez żadnych problemów... Czym są spowodowane te losowe problemy graczy nie mam pojęcia:mad:
wczorajsza przerwa cos dała, bo po niej gra działała wręcz perfekcyjnie, ale po kilkunastu godzinach wracamy do punktu wyjścia
z przygody wywala... ja bym w ogóle chciał pola zbudować, odkryć marmur, miedź, bufnąć złoto i wrzucić cokolwiek do produkcji w koszarach i magazynie ;p