Chyba wyłączyłem ;p
Ale popieram to jest jawna kpina i lekceważenie bo komunikat o bledzie dodali dopiero dzisiaj kolo 11 i to taki ze sie mialo ochote wziasc siekiere, pojechac do nich i raz a pozadnie zakonczyc problem ;p
Wersja do druku
Chyba wyłączyłem ;p
Ale popieram to jest jawna kpina i lekceważenie bo komunikat o bledzie dodali dopiero dzisiaj kolo 11 i to taki ze sie mialo ochote wziasc siekiere, pojechac do nich i raz a pozadnie zakonczyc problem ;p
Update po 45 minutach :/
Zdjęcia
*Równoległy świat*
Tusk wprowadził nowe sporządzenie, aby ograniczyć czas spędzany przed komputerem i zawziąć także młodzież do dłuższej pracy, ten plan ma załatać dziurę w budżecie i usunąć dług publiczny. Rutkowski podał swój pomysł aby rząd stał się jeszcze bogatszy, trzeba opodatkować drogi, ale niestety to już było ;p Ruch Palikota wydaje dekret o niebezpiecznym używaniu pilota do telewizora w dni przestępne, PO dalej upiera się iż Tusk jest bezpośrednio wplątany w sprawę Smoleńską. Społeczeństwo nadal znosi dzielnie uścisk tyranów, ale gdy podwyższyli ceny na laptopy miarka się przebrała... rozwścieczony tłum napada na siedzibę sejmu i żąda zniesienia cen za cukier i chleb. Ze studia mówił Max Kolanko, Dobranoc i do usłyszenia :)
Próbuję się zalogować, a czas wydłuża się. Daje sobie spokój. Sprawdzę za tydzień, jak nie będzie normalnie to dam sobie po prostu spokój z tą grą. ;(
Jutro ma byc lepiej podobno wiec juz nie narzekajmy i zobaczmy jutro o 12 czy pojdzie a jak nie to tematu ciag dalszy mile widziany
wczoraj mialo sie poprawic tak zapewnial BB a tu kicha
W związku z takimi problemami z logowaniem, konserwacjami, itd. czas na wykonanie zadania "cztery wiatry" powinien być dwa razy dłuższy. Teraz nie mogę wejść w przygodę azyl bandytów, bo wywala...
Cztery wiatry jak dla mnie sa bez sensu..
Zadania na szczescie:
>Znajdz surowce odkrywca (dla wyzszych poziomow 1 proba to 24 lub 48 godzin wiec moga 14 lub7 razy max wyslac)
>Zdobadz 600 granitu z Azylu bandytow (przygoda troche kosztuje a granit nie zawsze wypada)
>Zdobadz 400 granitu ze Starych przyjaciol (jak nie masz to musisz wydropic z bagiennej a tam tez jednostki leca)
I to pewnie nie wszystkie sa bo pisze tylko dla mojego przedzialu lvl
Ty myślałeś że oni robią zadania, byś zyskał? Ha ;P
no mi od 17 dalej się nie udało :(